Al treilea magazin în format compact al rețelei Selgros România, deschis vineri, la Bistrița

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, inaugurează la Bistrița a treia sa unitate în format compact, după cele din Târgu Mureș și Alba Iulia, deschise în anul trecut.

Clienții sunt așteptați în magazin cu o vastă sortimentație de mărfuri alimentare, specifică Selgros, precum și cu o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare.

„Magazinul de la Bistrița este al treilea în format compact din țară. Vom oferi membrilor clubului nostru, profesioniști și pasionați de bunătățuri, același sortiment diversificat și sofisticat, de care se bucură toți clienții noștri, într-un format modern și prietenos. Succesul de care se bucură magazinele similare din Târgu Mureș și Alba Iulia ne dă încredere că și bistrițenii vor aprecia calitatea și prospețimea oferite de Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de cei 10.000 mp ai unităților standard Selgros).

Structura acestuia integrează conceptul de piață definită de calitate și prospețime, adoptat de către companie începând cu 2014, cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie.

De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, semipreparate din carne și specialități. În plus, unitatea asigură un spațiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii (de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse specifice), articole de sezon, electronice și electrocasnice precum și o variată gamă de articole de menaj.

Selgros şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 21 magazine, în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava și Constanţa.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

German
Citește articolul precedent:
Portland Trust începe lucrările la a treia clădire a complexului de birouri Oregon Park

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust și fondul american de investiții Ares Management LP încep faza finală a Oregon Park, proiectul de...

Închide