arvato România deschide un nou centru de suport în Cluj-Napoca, unde va angaja peste 200 de persoane

Matthias Müller, Director Customer Service Estonia & Romania

Furnizorul de servicii de tip contact-center arvato, deținut de grupul media german Bertelsmann, își continuă extinderea operațiunilor din România, prin inaugurarea unui nou centru de suport în Cluj-Napoca, în Liberty Technology Park Cluj.

„arvato România operează de peste cinci ani în Transilvania, în centrele din Brașov și Sibiu, iar Clujul reprezenta următorul pas firesc. Până la sfârșitul anului dorim să recrutăm aici peste 200 de angajați”, a declarat Matthias Müller, Director Customer Service Estonia & Romania.

Printre posturile pe care arvato România le oferă în centrul de la Cluj-Napoca se numără team manager, trainer, customer service representative sau administrator de sisteme IT.

Principala condiție pentru angajare este cunoașterea uneia din următoarele limbi străine: daneză, finlandeză, norvegiană, suedeză, olandeză și engleză la nivelul C1.

„Ne concentrăm atenţia către candidaţii cu dorință de muncă, vârsta nefiind un criteriu. Ei pot avea sau nu experienţă în domeniu, deoarece arvato investește în pregătirea şi formarea lor, prin sesiuni complexe de training. Încurajăm munca în echipă și le încredințăm angajaților sarcini în funcție de nevoile lor individuale, pentru a-și putea realiza atât obiectivele profesionale, cât și cele personale”, a declarat Oana Centea, HR Manager arvato România.

arvato România și-a început activitatea în 2010, iar anul trecut a obținut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro. Cei peste 1.000 de angajați din cele două centre din Brașov și Sibiu oferă consultanță în 13 limbi străine.

arvato oferă servicii integrate pentru clienți business din întreaga lume: marketing digital, servicii financiare, gestionarea relațiilor cu clienții, servicii IT, vânzari și altele. La nivel internațional, arvato are peste 70.000 de angajați în 40 de țări.

German
Citește articolul precedent:
SAP lansează Exchange Media, soluţia care va transforma publicitatea digitală, optimizând rata de conversie

SAP SE (NYSE: SAP) intră pe piaţa de publicitate digitală prin intermediul SAP Exchange Media (SAP XM), o reţea media...

Închide