Auchan deschide magazine de proximitate în benzinăriile Petrom

Producătorul de țiței și gaze OMV Petrom, controlat de compania austriacă OMV, și subsidiara locală a francezilor de la Auchan au semnat un acord de parteneriat pentru deschiderea de magazine de proximitate în stațiile Petrom.

„Consumatorul modern este mereu în viteză și vrem să ne adaptăm acestei tendințe. Astfel, vom oferi clienților stațiilor Petrom oportunitatea de a-și face cumpărăturile de zi cu zi, odată cu alimentarea cu carburant, economisind astfel timp. Asocierea celor doua branduri nu este întâmplătoare pentru că atât Petrom, cât și Auchan oferă clienților aceeași promisiune a prețurilor accesibile”, a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.

Magazinele de proximitate, care vor funcționa sub marca MyAuchan, vor avea o ofertă variată, incluzând mărcile proprii ale Auchan. În funcție de suprafața stației, pe rafturi se vor găsi până la 4.500 de produse dintr-o gamă variată – alimentare, fructe și legume, dar și cosmetice, produse pentru bebeluși sau accesorii auto.

Zona de magazin existentă din cadrul stațiilor va fi reamenajată conform standardelor MyAuchan, iar casele de marcat vor fi comune, atât pentru achizițiile de carburanți, cât și pentru magazinul MyAuchan.

„Această cooperare pe scară largă, care va demara printr-un proiect pilot de calibrare, se înscrie în ambiția Auchan de a fi o companie de retail multiformat. Prin acest proiect aducem diferența Auchan mai aproape de toți românii grație gamelor adaptate de produse și servicii, produselor proaspete, de calitate, prețurilor avantajoase și unei experiențe unice de cumpărare”, a afirmat, la rândul său, Ionuț Ardeleanu, director general Auchan Retail România.

Până la sfârșitul anului ar urma să fie deschise 15 magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom din București și din țară, prima unitate urmând să fie inaugurată în cursul lunii mai.

Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a aproape 800 de benzinării, sub două branduri, OMV și Petrom.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu o suprafaţă netă de vânzare de 280.000 metri pătrați.

German
Citește articolul precedent:
Carrefour lansează o cooperativă agricolă, alături de patru producători locali de legume

Carrefour România a fondat, alături de patru producători locali, în comuna Vărăști, județul Giurgiu, o cooperativă agricolă care însumează 60...

Închide