Austriecii de la ALPLA au preluat compania brașoveană Star East Pet

Grupul austriac ALPLA, lider mondial în domeniul ambalajelor de plastic, a preluat integral firma Star East Pet, cu sediul în Brașov, specializată în producția de preforme din PET pentru băuturi, alimente și produse nealimentare.

Contractul de achiziție a fost semnat la începutul acestui an, iar finalizarea tranzacției este prevăzută pentru mijlocul lui 2017, după primirea autorizațiilor legale și industriale necesare.

„Obținem accesul la o rețea de distribuție puternică. Star East Pet este un partener strategic bun pentru atingerea obiectivelor din România și chiar mai departe”, a afirmat Günther Lehner, CEO ALPLA.

Star East Pet a fost înființată în 1997 și a devenit unul dintre liderii locali în domeniul producției de preforme din PET. Firma are 70 de angajați și a încheiat anul 2015 cu afaceri de 27 milioane euro.

Grupul austriac ALPLA, prezent pe piața românească de mai mulți ani, este unul dintre cei mai importanți producători în domeniul ambalajelor de plastic. ALPLA are aproximativ 17.300 de angajați, în 160 de locații din 43 de țări. Compania a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de 3,25 miliarde euro.

 

German
Citește articolul precedent:
Spațios și sportiv: noul Opel Insignia Sports Tourer

      Plăcerea de a conduce: dinamică de conducere remarcabilă, tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului       Impresionant: linii dinamice consecvente după...

Închide