Austriecii de la Anaberger preiau alte două firme din România

Compania Anaberger Holding, cu sediul în Viena, a preluat firmele Aplast Wood Industry (județul Ilfov), specializată în fabricarea de furnire și a panourilor din lemn și Glass District (județul Prahova), cu activități de prelucrare și fasonare a sticlei plate, potrivit informațiilor publicate de Consiliul Concurenței.

Grupul Anaberger, controlat de CEE Special Situations Fund, realizează investiții în entități și industrii care întâmpină dificultăți operaționale, manageriale și financiare.

În România, Anaberger mai deține firma Bravo Trading (judeţul Călăraşi), care desfăşoară activităţi de producție de produse metalice destinate sistemelor de scurgere a apei pluviale şi sistemelor de acoperiș.

Operaţiunea de concentrare economică, notificată autorității de concurență în toamna anului trecut, are la bază un contract de vânzare-cumpărare încheiat în data de 13 octombrie 2015 între Tassal Group (în calitate de vânzător) şi Anaberger Holding (în calitate de cumpărător), prin care compania austriacă a achiziționat integral părțile sociale ale celor două firme.

German
Citește articolul precedent:
GfK a preluat compania specializată pe paneluri digitale Netquest

Compania de cercetare GfK a achiziționat Netquest, cel mai important furnizor de paneluri online pentru cercetarea ad-hoc, cu o prezență...

Închide