Austriecii de la Rustler estimează afaceri de peste 2,5 mil. euro în acest an pe piața din România

Afacerile furnizorului de servicii imobiliare Rustler România, parte a grupului austriac Rustler, vor crește cu circa 40% în acest an, la peste 2,5 milioane euro, avansul fiind susținut în principal din serviciile de Property și Facility Management asigurate clienților din sectorul clădirilor de birouri de clasă A și B.

„Implementarea procedurilor grupului din care facem parte, alinierea acestora la cerințele și normele legale din România, crearea unei echipe eficiente, creșterile de business anuale au fost principalele realizări în cei cinci ani de activitate pe plan local, care ne-au ajutat să administrăm în prezent peste 30 de proiecte, cu 500.000 de metri pătrați de proprietăți imobiliare. Printre clienții din portofoliu se numără Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe și Decathlon”, a declarat Daniel State, managing director Rustler România.

În primul semestru din 2017, Rustler România a securizat contracte noi, oferind servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial și logistic de 65.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de Vest a țării, dar și centre comerciale de 25.000 mp.

Compania arată că dezvoltarea și consolidarea echipei interne joacă un rol important în business-ul de profil. Rustler România are în prezent 90 de angajați.

Subsidiara locală a grupului austriac își propune un plan investițional până în 2020 care va presupune dezvoltarea echipei, training-uri și școlarizare pentru angajați, achiziții de echipamente și investiții în certificări, dar și înființarea de noi sucursale în orașele principale ale țării.

„Vrem să ne consolidăm poziția în cadrul grupului, să ne concentrăm pe consolidarea proiectelor, astfel încât fundația pe care ne dezvoltăm să fie solidă și corectă”, a spus managerul companiei.

Grupul Rustler, cu o tradiție de peste 80 de ani în piața europeană de real estate, oferă o gamă largă de servicii imobiliare, care includ administrare comercială și tehnică, management în construcții sau evaluarea proprietăților.

Austriecii au, la nivel de grup, peste 500 de angajați, o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro și active în administrare cu o valoare estimată de 10 miliarde euro.

German
Citește articolul precedent:
Profesioniștii în domeniul resurselor umane au analizat tendințele în materie de operațiuni și procese organizaționale la „Operational HR”

București, 26 septembrie 2017 – BusinessMark a organizat cea de-a patra ediție a conferinței „Operational HR”. Timp de două zile,...

Închide