Austriecii de la S IMMO au început construcția proiectului de birouri THE MARK în Capitală

Compania austriacă specializată în investiții imobiliare S IMMO a început construcția complexului de birouri THE MARK, amplasat pe noul bulevard Uranus din București.

THE MARK cuprinde două clădiri de clasa A – un turn cu 14 etaje și o clădire-podium cu 6 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24.000 metri pătrați. Proiectul prevede o parcare cu 345 locuri (300 în subteran și 45 la nivelul solului), precum și spații dedicate pentru biciclete și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Complexul este situat la intersecția dintre strada Buzești (cunoscută, ca urmare a lucrărilor majore de infrastructură derulate în ultimii ani, drept noul bulevard Uranus) și Calea Griviței, foarte aproape de Piața Victoriei.

Lucrările de construire au fost lansate în luna iulie și vor fi finalizate în trimestrul II al anului 2018.

„Prin THE MARK, urmărim să redefinim zona Buzești-Calea Griviței. Proiectul are la bază un design holistic și inovator, adaptat la stilul actual de viață și de muncă din mediul urban, astfel încât THE MARK va reprezenta, la finalizarea lucrărilor, un nou punct de referință în oraș, precum și o clădire emblematică pe piața de birouri din România. Clădirile vor fi dotate cu echipamente de ultimă generație, menite să creeze un spațiu mai ușor de utilizat, mai sustenabil și mai eficient energetic față de standardul actual al pieței. Așteptăm cu entuziasm șă oferim mai multe detalii în viitorul apropiat”, a declarat Friedrich Wachernig, membru în Consiliul de Administrație al S IMMO AG.

Procesul de închiriere va începe în ultimul trimestru din acest an, companiile de consultanță imobiliară CBRE și Jones Lang LaSalle fiind deja desemnate ca agenți co-exclusivi ai proiectului.

Compania austriacă S IMMO, controlată de Erste Group şi Vienna Insurance Group, investește în proprietăți comerciale și rezidențiale din Austria și Germania, precum și în țări din Europa Centrală și de Sud-Est.

German
Citește articolul precedent:
Cristian Popescu, noul Managing Director al SAP România

SAP România, subidiara locală a grupului german SAP, lider mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, l-a...

Închide