Avocații Schoenherr au asistat VIG în preluarea AXA România

Casa de avocatură Schoenherr & Asociații a asistat grupul austriac Vienna Insurance Group în achiziția operațiunilor din România ale companiei franceze de asigurări AXA.

Tranzacția, semnată miercuri la Paris, este a doua pe care o concluzionează VIG și AXA în ultima perioadă cu participarea avocaților Schoenherr. La data de 6 iunie a fost finalizată vânzarea societăților AXA din Serbia către grupul austriac.

În piața locală, VIG deține asigurătorii BCR Asigurări de Viață, Asirom și Omniasig. AXA este cea mai mare companie de asigurări la nivel mondial.

Din echipa Schoenherr implicată în proiect au făcut parte avocații Markus Piuk, Partner, Monica Cojocaru, Local Partner și Roxana Dobrilă, Attorney at Law.

Schoenherr este o casă de avocatură europeană care numără peste 325 de avocați, în cele 13 birouri, din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Chișinău, Liubliana, Istanbul, Praga, Sofia, Varșovia, Viena și Zagreb, precum și birouri în cooperare în Albania, Bosnia-Herțegovina, Macedonia, Muntenegru și Ucraina.

Schoenherr oferă consultanță juridică și fiscală clienților săi, firme locale și internaționale, în toate domeniile dreptului de afaceri.

German
Citește articolul precedent:
BCR a înregistrat un profit net de 636 mil.lei în S1, mai mare cu 5%

Banca Comercială Română (BCR), parte a grupului austriac Erste, a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net...

Închide