Bayer România are un nou manager al diviziei Pharmaceuticals

Dr. Gerhard Waltl a fost numit în luna iunie la conducerea diviziei Pharmaceuticals a Bayer România, devenind astfel Country Commercial Lead, a anunțat subsidiara locală a grupului german.

El a preluat atribuţiile de la predecesorul său, Panagiotis Alekos, care gestionează acum operaţiunile Bayer Pharmaceuticals din Republica Cehă şi Slovacia.

„Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur echipei din România întrucât acesta nu este doar domeniul pe care îl cunosc foarte bine, ci şi unul aflat extrem de aproape de promisiunea Bayer, aceea de a folosi ştiinţa pentru a crea o viaţă mai bună. Inovaţia este esenţa companiei noastre. Ceea ce ne ajută să avansăm este componenta de cercetare şi dezvoltare – identificarea unor noi molecule care să le permită oamenilor să se bucure de viaţă din plin. Sunt convins că vom reuşi să ne atingem obiectivele de business stabilite pentru perioada următoare şi ne vom menţine cu un pas înaintea provocărilor actuale” a spus Dr. Waltl.

Absolvent al Universităţii Ludwig-Maximilian din München, el are peste trei decenii de experienţă în segmentul farmaceutic la nivel internaţional, dublate de competenţe solide în marketing şi managementul proiectelor globale şi studii în domeniul economic. Dr. Waltl este parte a echipei Bayer din anul 1983.

Grupul german Bayer, specializat în domeniul farmaceutic și agricultură, are o istorie de peste 150 de ani. În anul fiscal 2016, grupul avea aproximativ 115.200 angajați şi a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde euro.

German
Citește articolul precedent:
Holcim România a investit 12,5 mil. lei într-un terminal de ciment, la Roman

Producătorul de materiale de construcții Holcim România a investit 12,5 milioane lei în construcția unui terminal de ciment în orașul...

Închide