Bosch face recrutări pentru fabrica din Jucu, județul Cluj

Grupul german Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează două târguri de joburi în judeţul Cluj, vizând extinderea personalului la fabrica de componente electronice pentru industria auto pe care o deține în comuna Jucu.

Echipa Bosch, formată din specialişti în recrutare, va fi prezentă vineri, 18 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Dej, iar în data 25 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Gherla.

Compania recrutează cu interviuri pe loc pentru poziţiile de operator-tehnician în producţie, disponibile în prezent în cadrul fabricii din Jucu.

De asemenea, specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment oferă consultanţă şi informare pentru cei interesaţi de posturile de ingineri de calitate şi de procese, ingineri planificatori de produs, şef de schimb, şef laborator de analize fizico-chimice, dar şi poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

Pentru cei interesaţi de a se alătura echipei Bosch din Jucu care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează în fiecare marţi interviuri de angajare.

Bosch produce la Jucu unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto. În 2015 şi 2016, fabrica a adăugat produse noi în portofoliu, precum componente pentru airbaguri şi sisteme de asistenţă la parcare pentru un plus de siguranţă şi confort.

„La Bosch, acordăm întotdeauna o atenţie deosebită condiţiilor bune de muncă. Acest lucru face parte din filosofia companiei noastre de peste 130 de ani, în spiritul fondatorului nostru, Robert Bosch. Angajaţii Bosch beneficiază de un mediu de muncă modern, acces la tehnologie de ultimă oră şi programe de instruire de calitate înaltă”, a declarat Boglarka Andrasy, managerul de resurse umane al fabricii din Jucu.

În anul 2015, Bosch a asigurat angajaţilor săi peste 2.500 de zile de instruire în ţară, iar aproximativ 550 de salariați au avut ocazia să-şi extindă competenţele în locaţii Bosch din întreaga lume. În plus, 250 de studenţi şi-au început carierele în programe specifice dezvoltate în locaţiile Bosch din România.

Pentru a răspunde cererii tot mai mari pentru dezvoltare profesională a angajaţilor săi, locaţia din Jucu a lansat construcţia unui centru multifuncţional, care va fi dedicat în special pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual. În plus, centrul va conţine săli de instruire pentru formarea studenţilor talentaţi şi pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor şi laboratoare noi pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare.

Prin campania intitulată „Let’s be remarkable”, Bosch face recrutări pentru toate cele cinci locaţii, căutând persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercial, tehnic şi producţie.

Printre poziţiile căutate de unităţile de producţie Bosch din Jucu şi Blaj se numără ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică, planificatori de producţie, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionări, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie.

Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus, automotive, industrie conectată, analiză şi testare. Nouă divizie de Shared Services (BPO) din Timişoara angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP, suport tehnic.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.200 de angajaţi, în patru entităţi. În anul 2015, Bosch a înregistrat vânzări de 272 milioane de euro în România.

German
Citește articolul precedent:
Grupul german Stratec a investit 3 mil. euro în dezvoltarea unei clădiri de birouri în Cluj

Stratec Biomedical Romania, parte a furnizorului german de soluții tehnologice și științifice pentru industria biotehnologică Stratec, a investit trei milioane...

Închide