CA Immo anunță primul chiriaș pentru Orhideea Towers: Compania Misys a preînchiriat 8.000 mp de birouri

Compania de software financiar Misys International Financial Systems este primul chiriaș al clădirii de birouri Orhideea Towers, un proiect de 37.000 de metri pătrați dezvoltat de fondul de investiții CA Immo în zona de centru-vest a Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Grozăvești.

Misys, o companie internațională specializată în dezvoltarea de software financiar, cu peste 2.000 de clienți în 130 de țări, va ocupa din luna martie 2018 o suprafață de 8.000 de metri pătrați în cadrul Orhideea Towers. Contractul a fost semnat pe o perioadă de zece ani, iar Misys are opțiunea de a se extinde până la 13.000 de metri pătrați.

Misys se află în portofoliul de chiriași ai CA Immo încă din anul 2008, având sediul în complexul River Place din vecinătatea Orhideea Towers. Datorită dezvoltării permanente în România, Misys și-a extins suprafața din River Place de la 2.200 la 6.500 de metri pătrați de birouri. Creșterea constantă a businessului și buna colaborare cu CA Immo, respectiv administrarea eficientă a clădirilor, au constituit premisele unui nou contract de închiriere, perioada totală de colaborare dintre cele două companii ajungând astfel la 20 de ani.

Orhideea Towers_interior

„Dezvoltarea Orhideea Towers ne permite să preîntâmpinăm solicitările de extindere ale chiriașilor noștri, cu mulți dintre care avem o istorie îndelungată. În același timp, ne vom consolida poziția pe piața din România și vom adăuga o nouă clădire de clasa A în portofoliul nostru, în întregime ocupat”, a declarat Frank Nickel, Chief Executive Officer în cadrul CA Immo.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară CBRE.

Orhideea Towers este primul proiect imobiliar dezvoltat de la zero de CA Immo în România și va absorbi o investiție de 75 de milioane de euro. Construcția a început în octombrie 2015 și se va încheia în anul 2017, având ca antreprenor general compania austriacă PORR Construct.

Proiectul are o suprafață închiriabilă de 37.000 de metri pătrați și include două turnuri de birouri conectate între ele printr-o punte cu suprafețe vitrate, cu 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane.

CA Immo este specializată în deținerea și dezvoltarea de spații de birouri în orașele capitală din Europa Centrală. Compania a fost fondată în anul 1987, iar în prezent este activă pe piețele din Austria, Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia și România. Dezvoltatorul este listat la Bursa de Valori din Viena sub indexul ATX și deține un portofoliu în valoare de 3,6 miliarde de euro.

În România, compania este prezentă din anul 2001 și deține un portofoliu de cinci clădiri de birouri: Opera Center 1 și 2, River Place, Europe House și Bucharest Business Park, care totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 106.300 de metri pătrați și are o valoare de 258 de milioane de euro.

German
Citește articolul precedent:
Telekom aduce noul iPhone SE în România, începând cu 7 aprilie

Telekom Romania lansează la vânzare noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci, începând cu data...

Închide