cargo-partner: a 10-a aniversare în China Centrală

Furnizorul de servicii de transport internațional și info-logistică, cargo-partner este prezent în regiunea Asia-Pacific din anul 2004 și în China Centrală din anul 2006. În acest an, compania privește peste creșterea și realizările din Asia pentru ultimii 10 ani.

cargo-partner sărbătorește anul acesta a 10-a aniversare din China Centrală. Istoria cargo-partner din Asia a început în anul 2004, când compania și-a deschis primul birou în Taipei, Taiwan. Au urmat birourile din Hong Kong în anul 2005 și Shanghai în anul 2006. Până în anul 2007, cargo-partner din regiunea Asia-Pacific, a obținut profitabilitate, ajungând la un număr de 7 birouri, cu un total de 190 de angajați. În urmatorii ani, cargo-partner a menținut o creștere continuă în regiune. Până în anul 2010, compania avea 22 de birouri proprii cu 405 angajați în toata Asia. Până în anul 2016, cargo-partner a ajuns sa dețină 22 de birouri și 580 angajați în China, Hong Kong, Malaezia, Singapore, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda și Vietnam.

Realizări anterioare și planuri de viitor

Între anii 2006 și 2016, cargo-partner a reușit o creștere a Cifrei de Afaceri de la 23 de milioane de euro la 180 de milioane de euro, în zona Asia-Pacific. Pentru anul 2020, compania dorește să atingă o Cifră de Afaceri de 300 de milioane de euro. Printre cele mai importante și recente realizări se numără deschiderea unui antrepozit vamal în Shanghai, cu o suprafață de 3.700 de metri pătrați pentru depozitare în octombrie 2016. În acest moment cargo-partner, se concentrează în Asia, pe dezvoltarea portofoliului de servicii, accentul fiind pus pe tehnolgia informației, soluții eCommerce și experiența în diferite industrii cum ar fi: alimentară, farmaceutică și a textilelor și imbrăcămintei.

Festivități în Shanghai și Hong Kong

cargo-partner a organizat, cu ocazia aniversării, petreceri în Shanghai pe 10 ianuarie și în Hong Kong pe 20 ianuarie, 2017. Cea din urmă a fost onorată de CEO-ul Global al cargo-partner Stefan Krauter, cât și de CEO-ul Asia Pacific Luca Ferrara. Domnul Ferrara a dorit să își exprime recunoștința atât către colegi și partenerii de afaceri pentru rezultatele pozitive de anul trecut. ”2016 a fost un an al marilor realizări pentru cargo-partner în Asia-Pacific. Am reușit sa creștem Cifra de Afaceri cu 26% și Profitabilitatea cu 71%, depășind puncte de referință importante pentru regiune.” Pentru anul 2017, vom continua să ne dezvoltăm portofoiul de servicii, rămânând pe vârful inovației și folosind puterea de a ne adapta în avantajul nostru.”

Despre cargo-partner:

cargo-partner este o companie medie privată, furnizor al unei game complete de servicii logistice integrate, având experiență în special în transport aerian și maritim, precum și în tehnologia informației. Ca partener de servicii integrate de logistică, dezvoltă soluții complexe care, grație sistemului de transport cu soluții IT integrate și managementului optimizat de vânzări și achiziții, generează beneficii reale pentru clienți. Compania a fost fondată în urmă cu aproximativ 30 de ani, având o cifră de afaceri de 541 mil. euro și 2.588 de angajați în 2016.

German
Citește articolul precedent:
BMW vrea parteneriate cu firme românești din industria IT

Reprezentanții producătorului german de automobile de lux BMW s-au întâlnit, joi, cu companii românești din industria IT, pentru încheierea unor...

Închide