Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București vrea să ajungă la 1.000 angajați până la finele anului

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, a atins pragul de 800 de angajați, în contextul în care peste 150 de persoane s-au alăturat echipei în 2017, și își propune să încheie anul cu o echipă de 1.000 de salariați.

În prezent, peste 75% dintre membrii echipei DB Global Technology sunt tineri cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani (generația millennials).

„Sunt mândru de evoluția centrului nostru și în special de echipă, care a depășit 800 de persoane la doar trei ani de la începerea activității. De asemenea, ne bucură interesul în creștere pentru locurile de muncă în IT de care dau dovadă generațiile tinere, ce aduc un val nou de creativitate și abilități native în domeniul tehnologiei”, a spus Marian V. Popa, directorul general al DB Global Technology.

În contextul unei nevoi în creștere pentru soluții software de înalt nivel care să susțină operațiunile internaționale ale Deutsche Bank, DB Global Technology va continua să se concentreze pe extinderea echipelor sale de programare, testare și analiză de business.

„Prima jumătate a anului 2017 a adus o creștere a numărului, dimensiunii și complexității proiectelor internaționale pe care echipa din București le coordonează și la care contribuie. Această tendință se va menține și va extinde gama de activități în care centrul nostru este implicat și, odată cu aceasta, și nivelul abilităților angajaților noștri”, a adăugat reprezentantul DB Global Technology.

Deutsche Bank, una dintre cele mai importante bănci germane, este prezentă pe piața locală din anul 1998.

German
Citește articolul precedent:
Continental a investit 1,8 mil. euro într-o stație de epurare a apei, la Carei

Compania ContiTech, parte a grupului german Continental, a inaugurat stația de epurare a apei reziduale a fabricii din Carei, proiectul...

Închide