CESAROM – Sponsor al FED CUP de la Cluj-Napoca

Federația Română de Tenis are, pentru meciul de FED CUP cu Cehia, o seamă de parteneri care au ținut să se implice și să ajute tenisul românesc pentru acest important eveniment.

Unul dintre acești parteneri este CESAROM, sponsor al meciului de FED CUP BNP Paribas, România – Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale, 6 – 7 februarie, de la Cluj-Napoca.

”CESAROM, un brand cu istorie şi renume de peste 50 de ani, se mândreşte cu faptul că este sponsor al meciului de FED CUP BNP Paribas, România-Cehia. Susţinem efortul depus pentru atingerea şi menţinerea performanţei şi credem că, dincolo de cuantificarea succesului, de bucurii şi emoţii, de muncă şi renunţări, sportul reprezintă liantul care ne uneşte, ne face atenţi la valorile româneşti, ne determină să redescoperim sentimentul de mândrie naţională. Ora exactă în tenisul românesc feminin se va da la Cluj-Napoca, în 6 – 7 februarie. Este oraşul de unde, în fabrica Sanex, începe drumul de succes al plăcii ceramice Cesarom către proiectele de amenajări rezidenţiale şi industriale din România. Suntem alături de tenisul românesc. Pulsul echipei CESAROM bate la unison cu al Simonei, Monicăi, Andreei si Ralucăi”, a declarat Sergiu APOLZAN, Director Vânzări şi Marketing, Sanex.

Pentru George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, acest parteneriat cu CESAROM reprezintă un eveniment important și un bun prilej pentru a exprima o dorință.

”Tenisul este un sport foarte iubit în România și ne bucurăm să știm că la Cluj-Napoca o să se simtă ca acasă. Pentru că Simona, Monica, Andreea și Raluca au nevoie de dragostea publicului, așa cum tenisul românesc are nevoie de cât mai multe companii care să se implice financiar în dezvoltarea lui. Profit de această ocazie ca să le mulțumesc celor de la CESAROM pentru că au ales să ne fie parteneri în organizarea acestui meci de la Cluj-Napoca, orașul de suflet al acestei companii. Nu pot decât să sper că acesta este un început de drum și că parteneriatul dintre SANEX și Federația Română de Tenis va continua și pentru alte proiecte”, a afirmat George Cosac.

Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în zilele de 6 şi 7 februarie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

# # #

Despre Cesarom

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiţi producători europeni şi mondiali de plăci ceramice (gresie, faianţă, decoruri).

German
Citește articolul precedent:
Zilele Agriculturii Romanesti

BusinessMark anunta organizarea celei de a patra editii a evenimentului “Zilele Agriculturii Romanesti”, eveniment ce va avea loc pe 16...

Închide