Comisarul European Günther H. Oettinger vizitează România

Comisarul european pentru economia și societatea digitale Günther H. Oettinger va efectua o vizită oficială în România, în perioada 25-26 august 2016.

În timpul vizitei, înaltul oficial european se va întâlni și discuta cu premierul Dacian Cioloș, cu Delia Popescu, ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională și cu ministrul Culturii, Corina Șuteu. El va participa la o masă rotundă guvernamentală, cu membri ai Guvernului și reprezentanți ai părților interesate.

Comisarul Oettinger va susține un discurs de deschidere la conferința la nivel înalt “Digitalizarea – Viitorul Europei”, organizată de Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională. Înaltul oficial al Comisiei Europene va participa, de asemenea, la masa rotundă “Economia, moneda și revoluția digitală: Provocări pentru Europa”, organizată de Fundația Konrad Adenauer.
La finalul vizitei, comisarul european va avea o discuție cu reprezentanții sectorului de creație și se va întâlni cu realizatorii români de film, la Studioul Cinematografic București.
Politicianul german este Comisar European pentru economia și societatea digitale de la 1 noiembrie 2014.

German
Citește articolul precedent:
Petrom continuă contractul de creștere a producției din zona Țicleni cu un nou partener

OMV Petrom, cel mai mare producător de țiței și gaze din sud-estul Europei, a anunțat continuarea contractului de creștere a...

Închide