Comunicate de presa

08 Apr 2024

România are oportunități mari de dezvoltare, datorită geografiei și contextului geopolitic, dar și faptului că deține un mix  energetic diversificat și suficient pentru a atrage industrii mari consumatoare energie din alte țări. Acesta a fost mesajul transmis de participanții la dezbaterea  „Schimbări geopolitice în sud-estul Europei – semnificația pentru afaceri”, organizată luni de AHK România.

08 Apr 2024

Optimizarea continuă a operațiunilor de zbor și a serviciilor complementare transportului aerian reprezintă unul dintre obiectivele cheie de business ale DB Schenker în România pentru anul 2024. Compania a investit deja într-un vehicul cargo 100% electric, utilizat pentru transferul mărfurilor pe ruta Otopeni-București.

28 Mar 2024

Profesioniștii din departamentul financiar sunt așteptați, pe 4 aprilie 2024, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde va avea loc o nouă ediție a evenimentului „CFO Conference”.

28 Mar 2024

Kaufland România lansează E-Mobility, proiectul prin care posesorii Kaufland Card cu mașini electrice au posibilitatea de a-și încărca autoturismul la una dintre stațiile de încărcare din parcarea magazinului preferat.

28 Mar 2024

Peste 150 de manageri de top, antreprenori, sportivi, reprezentanți ai cluburilor sportive, investitori și jurnaliști au participat, ieri seară, la prima ediție a Sports Business Awards, eveniment care a sărbătorit și a recompensat implicarea companiilor din România în finanțarea activităților sportive. În cadrul evenimentului, mari sportivi de performanță și jurnaliști sportivi au oferit 11 premii companiilor și organizațiilor care au depus eforturi deosebite în sprijinirea sportului.

26 Mar 2024

Anul 2024 aduce pentru jucătorii din retail provocări diverse, între care dificultățile încă existente în lanțurile de aprovizionare, lipsuri de personal, inflație crescută și nu numai. Faptul că provocările persistă îi convinge pe retaileri că acest lucru devine mai degrabă o normalitate decât o excepție.

21 Mar 2024

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, își întărește prezența pe plan local prin extinderea HUB-ului IT în România.

19 Mar 2024

Lucrările, demarate la sfârșitul anului trecut, au fost finalizate în 7 din cele 38 de zone incluse în proiect. Au fost montate aproape 3.000 de contoare SMART, 170 de tablouri electrice, iar lucrările de modernizare ale rețelei au fost realizate în proporție de 20%.

19 Mar 2024

Telekom Romania Mobile lansează serviciul Buy-Back exclusiv online, pentru toți clienții săi care doresc să își valorifice telefoanele vechi, în schimbul unui voucher ce poate fi folosit pentru achiziția online a unui telefon nou cu abonament.

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ