Comunicate de presa

18 Sep 2023

Foerch România, una dintre companiile de top ȋn vânzări de articole consumabile, de montaj şi de ancorare pentru construcții, ateliere şi industrie, parte a concern-ului german Foerch, sărbătorește, anul acesta, 15 ani de prezență pe piața locală, cu un nou sediu, ȋn Brașov, ȋn valoare de aproape 4 milioane de euro. Cifra de afaceri estimată pentru 2023 este de peste 13 milioane de euro, ȋn creștere cu 10% față de 2022.

18 Sep 2023

Școala Tehnică Holcim pregătește a doua generație de tehnicieni în construcții. 18 tineri absolvenți de liceu, din totalul de candidați înscriși și examinați, au fost selectați pentru a urma cursurile Școlii Tehnice Holcim din Aleșd, județul Bihor, un program educațional dedicat pregătirii unei noi generații de profesioniști.

14 Sep 2023

REHAU România a relocat birourile din Tunari, Ilfov, în București, la etajul al șaselea al clădirii One Cotroceni Park, dezvoltata de One United Properties. Mutarea face parte din inițiativele companiei de a le asigura angajaților un mediu de lucru cât mai plăcut și o locație care să răspundă cât mai bine cerințelor acestora. Tranzacția a fost realizată cu sprijinul Cushman & Wakefield Echinox.

13 Sep 2023

Cu unele diferențe de la o țară la alta, mulți cetățeni din Europa Centrala și de Est locuiesc în blocuri ce necesită modernizare urgentă, sunt în situația de sărăcie energetică, au pierderi de energie din instalații, plătesc o mare parte a veniturilor pe facturile la energie, chiar dacă energia este subvenționată.

12 Sep 2023

EGLO România, filiala locală a producătorului de corpuri de iluminat EGLO Austria, a făcut un nou pas în dezvoltarea și diversificarea business-ului lansând oficial pe piața locală gama de decorațiuni și mic mobilier EGLO Living, în cadrul târgului de design interior Deco Days, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca, între 7 și 10 septembrie.

06 Sep 2023

E.ON Energie România vine în sprijinul persoanelor fizice cu o soluţie dedi-cată, E.ON Solar Casa Verde, şi oferă sisteme fotovoltaice la cheie, pentru cei care primesc finanţare prin programul Casa Verde Fotovoltaice. Pe lângă subvenția de 20.000 lei primită de la stat, E.ON oferă gratuitate la facturile la electricitate, în limita a 2.000 de lei, consultanţă, evaluare, proiectare şi montare de panouri solare, plată flexibilă şi servicii tehnice gratuite.

06 Sep 2023

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în zilele de 28 și 29 septembrie, la Berlin, Conferința Economică Româno-Germană, cel mai important eveniment al său din toamna acestui an. Vor participa reprezentanți la nivel înalt din guvernele României, Germaniei și Republicii Moldova, alături de invitați din partea companiilor și autorităților publice din cele trei state.

05 Sep 2023

Fundaţia OMV Petrom, în parteneriat cu Asociaţia Samas şi Organizaţia Salvaţi Copiii, lansează programul "Cutia Bebeluşului", cu scopul de a reduce mortalitatea infantilă şi de a sprijini familiile imediat după naştere.

31 Aug 2023

Fermierii din prezent se bazează din ce în ce mai mult pe tehnologii de ultimă generație pentru a putea răspunde cererii tot mai ridicate de produse agricole la nivel național și internațional. Unul dintre marii jucători de pe piața semințelor, cu o prezență semnificativă și în România, KWS SAAT, a ales o soluție marca SAP pentru a-și transforma și digitaliza business-ul.

28 Aug 2023

Industria auto este una dintre industriile marcate puternic de schimbări semnificative, în ultima vreme, fie că vorbim despre noi tehnologii de propulsie, de cerințe crescute privind sustenabilitatea sau de schimbarea comportamentului legat de mobilitate. Acest lucru are, desigur, impact asupra unei companii de logistică auto precum Hödlmayr. Datorită viziunii sale strategice, ce pune accent în special pe dezvoltarea căilor ferate, respectiv punerea în funcțiune a propriilor legături feroviare, această companie cu tradiție în domeniul său se consideră bine pregătită pentru noile provocări.

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ