Concurența analizează preluarea activelor Magnetti Building de către Baupartner

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care activitatea de producţie şi comercializare de prefabricate din beton a Magnetti Building este preluată de grupul Baupartner, prin intermediul companiilor Bauelemente Reinvest şi Bauelemente.

Bauelemente Reinvest activează în domeniul de holding, iar Bauelemente are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor din beton pentru construcţii.

„Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat al instituției.

Magnetti Building România își desfăsoară activitatea în domeniul proiectelor de construcții industriale, comerciale și de logistică. Compania are un portofoliu de peste 20 de milioane de metri pătrați construiți.

Grupul Baupartner, înființat în anul 2006, la Ploiești, cuprinde mai multe firme, specializate în domenii precum construcții, real-estate sau energie regenerabilă. În 2007 grupul a inaugurat o fabrică de elemente prefabricate în Ariceștii Rahtivani, județul Prahova.

German
Citește articolul precedent:
Selecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru 2017: Accesorii adecvate tuturor necesităţilor

Selecția de accesorii Mercedes-Benz cuprinde produse de cea mai înaltă calitate, o parte dintre acestea etalând una dintre culorile anului:...

Închide