Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Credit Europe Asigurări Reasigurări de către Ergo Austria International

Die ERGO Versicherungsgruppe in Düsseldorf

Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică prin care Ergo Austria International AG preia Credit Europe Asigurări Reasigurări.

”Consiliul Concurenţei a evaluat operaţiunea din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei pe piaţa serviciilor de asigurare şi reasigurare„, se arată într-un comunicat al instituției.

Ergo Austria International AG, parte a grupului german Ergo, a intrat pe piaţa din România, în anul 2009, prin intermediul Ergo Asigurări de Viață SA (Ergo România), al cărei obiect unic de activitate îl reprezintă asigurările de viață.

Grupul Ergo este deţinut în proporţie de 99,69% de către Munich Reinsurance Company (Munich Re), unul dintre cei mai mari reasigurători mondiali.

Credit Europe desfăşoară activităţi de asigurare generale, precum şi servicii de reasigurare.

În urma acestei tranzacţii, grupul Ergo va avea posibilitatea de a oferi pe piața din România atât asigurări de viață, cât și asigurări generale, inclusiv auto.

German
Citește articolul precedent:
Studiu SAP: Doar una din patru companii integrează toate canalele de vânzări disponibile

Doar una din patru companii integrează toate canalele de vânzări disponibile – online, rețelele sociale, dispozitivele mobile și magazin –...

Închide