Continental angajează peste 180 de oameni la Brașov

Grupul german Continental, unul dintre cei mai mari furnizori pentru industria auto la nivel mondial, vrea să recruteze peste 180 de oameni la fabrica din Brașov, unde produce unități de alimentare cu combustibil.

Germanii, care au deja peste 1.400 de angajați în locația din Brașov, au început procesul de recrutare, care va fi derulat în perioada martie – aprilie.

Continental Brașov poate produce, la capacitate maximă, peste 10 milioane de unități de alimentare cu combustibil pe an. Aceste produse ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon ale mașinii, îmbunătățind eficiența energetică.

Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, grupul Continental a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi, în 56 de ţări.

În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România, unde este present cu toate cele cinci divizii. Grupul german deţine pe plan local șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi.

Totodată, Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. În România, Continental și-a extins anul trecut echipa cu peste 1.000 de oameni, de la aproximativ 16.500 de angajaţi, la finele lui 2015.

German
Citește articolul precedent:
Häfele schimbă cheia tradițională, metalică într-una fiabilă, digitală pentru accesul în industria hotelieră

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al...

Închide