Continental Anvelope Timișoara a primit premiul de excelență Supplier Quality din partea General Motors Europe

  • Calitatea produselor și a procesului de producție, printre criteriile de selecție
  • Peste 600.000 de anvelope livrate către General Motors în 2015
  • Continental Anvelope Timișoara a produs peste 180 milioane de anvelope în 16 ani

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și unul din principalii producători de anvelope la nivel mondial, a primit pentru fabrica de anvelope din Timișoara premiul de excelență “Supplier Quality Excellence Award”, cea mai importantă recunoaștere din partea General Motors Europe. Acesta a fost acordat având la bază mai multe considerente, printre care calitatea produselor și a procesului de producție, precum și buna colaborare.

„Furnizorii care livrează piese de o calitate excepțională sunt deosebit de importanți pentru marca Opel. Respectarea unor standarde înalte de calitate, ca cele ale Opel, este esențială pentru ca marca noastră să poată îndeplini în permanență obiectivele de calitate propuse.” a declarat Cristian Milea, Country Director Opel România, companie care face parte din grupul General Motors. ”Sunt bucuros că în acest an o fabrică din România întrunește standardele de calitate necesare pentru câștigarea premiului “Supplier Quality Excellence Award” și felicit pe această cale echipa Continental Anvelope Timișoara pentru profesionalism, determinare și consecvență”, a adăugat acesta.

La rândul său, Sorin Samonid, director general al Continental Anvelope Timișoara, a declarat: “Ne onorează să primim această distincție în urma bunei și îndelungatei noastre colaborări cu General Motors Europe. Acest premiu a venit ca o recunoaștere a faptului că investițiile pe care le facem în mod constant în fabrica de la Timișoara, precum și preocuparea permanentă pentru calitate, ne-au ajutat să oferim clienților produsele și serviciile de care au nevoie.“

În 2015 Continental Anvelope a produs și a furnizat peste 600.000 de anvelope pentru General Motors Europa, provenite direct de la fabrica din Timișoara.

Continental Anvelope Timisoara este prima și cea mai mare investiție a Continental în România. Compania investește constant în tehnologie, pentru îmbunătățirea constantă a tehnicii, tehnologiei și calității proceselor și produselor sale, în același timp investind constant în noile tehnologii de protecția mediului și de ergonomie. În cei 16 ani de activitate în România, Continental a investit peste 400 milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.400 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a livrat, până în prezent, peste 180 de milioane de anvelope clienților din Europa și din întreaga lume.

În prezent, fabrica produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 de țoli, pentru a răspunde cererii de pe piață, inclusiv anvelope inovatoare pentru vehicule electrice, anvelope premium, de înaltă performanță, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

 

German
Citește articolul precedent:
Raiffeisen Bank lanseaza un nou credit imobiliar cu dobanda fixa pe primii 7 ani

Raiffeisen Bank lanseaza creditul imobiliar in lei, cu dobanda fixa in primii 7 ani (dobanda 5,25% pe an pentru clientii...

Închide