Cosmin Angheluță, numit director general adjunct la Gothaer Asigurări Reasigurări

Cosmin Angheluță, cu o experiență de peste 18 ani în piața de asigurări, va ocupa funcția de director general adjunct al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări. Anterior, el a ocupat poziția de director executiv vânzări în cadrul companiei.

”Numirea lui Cosmin în funcția de director general adjunct reprezintă un vot de încredere acordat de grup și de companie și este un pas înainte nu doar pentru el, ci și pentru Gothaer Asigurări Reasigurări. Anii de experiență acumulată de acesta în cadrul companiei noastre au dovedit că este persoana cea mai potrivită pentru a întări echipa de management, la aceasta adăugându-se totodată și competențele sale profesionale recunoscute în piața de asigurări, rezultatele obținute de-a lungul timpului, precum și valorile comune aliniate strategiei companiei”, a declarat Anca Băbăneaţă, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Obiectivele și responsabilitățile lui Angheluță se extind de la gestionarea portofoliului intermediat de partenerii brokeri și coordonarea forței de vânzări, la implicarea în activitatea generală a Gothaer.

Alături de echipa de management executiv, el va continua implementarea strategiei de business a companiei controlate de grupului german Gothaer.

German
Citește articolul precedent:
Arcon cesionează fabricile de polistiren din Sfântu-Gheorghe și București austriecilor de la Hirsch

Grupul Arcon, unul dintre cei mai importanţi jucători din zona producției de hidro și termoizolaţii din România, și-a cesionat fabricile...

Închide