Cristina Hanganu, numită director de comunicare și CSR la Lidl România

Cristina Hanganu ocupă, din luna septembrie, funcția de director de comunicare și CSR în cadrul Lidl România, o poziție nouă, care a fost creată în contextul dezvoltării rețelei de magazine a retailerului german pe piața locală.

Ea va coordona activitățile de PR, Social Media, comunicare internă, dar și acțiunile de responsabilitate socială.

„Poziția a apărut ca urmare a dezvoltării constante a companiei, care a ajuns în prezent la un număr de 200 de magazine, răspândite în întreaga țară. Încă de la intrarea pe piața din România, Lidl a dorit să fie aproape de consumatori, prin proiecte dedicate pentru aceștia și implicarea activă în soluționarea problemelor identificate în comunitate”, a anunțat compania.

Cristina Hanganu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării, petrecuți deopotrivă în companii multinaționale și locale, printre care Connex (actual Vodafone), Michelin, Media Pro, Intact Media Group, cât și agenții de comunicare. Ariile sale de expertiză acoperă toate domeniile comunicării și includ elaborarea strategiilor de comunicare corporativă, comunicarea de criză, relațiile cu media, comunicarea internă și CSR.

German
Citește articolul precedent:
Austriecii de la Soravia au vândut Metropolis Center fondului ceh de investiții PPF Real Estate

Fondul de investiții PPF Real Estate, din Cehia, reprezentat de compania de consultanță imobiliară JLL, a preluat proiectul de birouri...

Închide