Cu ocazia lansării noului cont de Instagram, Lidl ți-a pregătit zeci de premii!

Pe 16 martie, Lidl România lansează contul oficial de Instagram și, cu această ocazie, invită toți utilizatorii aplicației la un concurs. Astfel, vizitatorii noii pagini vor avea parte de nenumărate surprize, precum introducerea conceptului de poză tip panoramă și șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite de companie.

Pentru că știm că îți place să surprinzi diferite momente din viața ta și să le împarți cu prietenii, să fotografiezi peisaje, să faci selfie-uri în locurile vizitate și ești activ pe Social Media, te invităm să participi la concursul organizat de @LidlRomania. Astfel vei putea câștiga unul dintre cele 20 de ceasuri din gama de produse We Love Denim, un Polaroid Snap, un iPad, sau chiar marele premiu – un iPhone 6S.

Noul cont de Instagram Lidl te așteaptă cu multe cadouri și cu un nou concept: poza de tip panoramă, care îți va permite să navighezi pe imagine și să descoperi surprizele pe care Lidl le-a pregătit pentru tine.

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs

Dacă ai cont de Instagram, poți participa la concursul organizat de Lidl în perioada 16-29 martie și poți fi chiar tu câștigătorul unuia dintre premii.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să accesezi contul oficial de Instagram Lidl România. Mai departe, trebuie să descoperi produsele norocoase de pe pagină, să accesezi pagina produselor respective, să deschizi poza centrală și să ne lași un comment cu hashtag-ul #WeLove. Apoi, trebuie să postezi o poză cu elemente Denim și să folosești cele două funcții ale Instagram – comment, cu #WeLove și #Denim, și tag @LidlRomania.

Îndeplinește toate cerințele de mai sus și intră automat în tragerea la sorți pentru unul dintre zecile de premii pe care Lidl România le oferă!

German
Citește articolul precedent:
Un sfert dintre consumatorii online pun egal între interacțiunea virtuală și cea directă – studiu GfK

La nivel internațional, 23% dintre consumatorii online consideră interacțiunile virtuale la fel de bune ca cele în care întâlnești persoana...

Închide