DACHSER reconfirmă poziţia de lider în topul firmelor de logistică

Topul “Image Ranking 2016”, publicat de către revista comercială “Verkehrsrundschau” din Germania conferă grupului DACHSER o dublă victorie prin atribuirea locului I la categoriile mărci de succes în “Servicii de expediţii mărfuri generale și mărfuri în regim de grupaj” și “Servicii logistice pentru produse alimentare”.

 DACHSER îşi păstrează poziţia privilegiată în topul preferinţelor achizitorilor de servicii logistice din Germania. Revista comercială “Verkehrsrundschau” clasează anul acesta brandul DACHSER pe primul loc în clasamentul bianual în cadrul a două categorii: la categoria “Servicii de expediţii mărfuri generale și mărfuri în regim de grupaj”, unde achizitorii de servicii logistice au acordat DACHSER 738 de puncte din totalul de 1.000 de puncte posibile, iar la categoria “Servicii logistice pentru produse alimentare”, unde punctajul de 747 de puncte a plasat compania în vârful clasamentului. “Ne bucurăm că am fost capabili să ne menţinem cele două distincții de imagine”, spune Bernhard Simon, CEO DACHSER. “Premiul confirmă percepţia pozitivă din partea clienţilor faţă de angajamentul nostru pentru calitate, faţă de capabilităţile noastre şi faţă de serviciile oferite. În același timp, recunoaşterea ne stimulează să continuăm consecvenţi acest drum.”

96% dintre respondenți, persoane de decizie în achiziţia de servicii logistice din arealul industriei și al comerțului, au declarat că reputația furnizorului de servicii joacă un rol decisiv în atribuirea contractelor de transport și logistică. De asemenea, ei au mai susţinut că imaginea furnizorului de servicii logistice este determinată în principal de trei factori: raportul performanță-preţ, calitatea serviciilor și viteza de răspuns la cerinţele specifice ale clienţilor. Aproape la fel de importante astăzi pentru achizitorii de servicii logistice sunt aspectele legate de conformitate, adică de capacitatea furnizorului de servicii de a îndeplini toate normele și reglementările legale în vigoare.

“Verkehrsrundschau” a comandat sondajul firmei de cercetare a pieței Kleffmann, cu sediul la Lüdinghausen, Germania, care a colectat opiniile a 400 de persoane de decizie în achiziţia de servicii logistice din companiile germane active în arealul industriei și al comerțului (care cumpără servicii logistice), cu privire la imaginea și reputaţia celor mai importante 79 de branduri care operează în cinci sectoare ale pieţei de logistică. Studiul, intitulat “Clasamentul de imagine al firmelor de transport și logistică în 2016”, a cuantificat atât reputaţia operatorilor mici şi mijlocii de transport mărfuri de la nivel regional, cât și a celor mai importanţi 15 operatori în servicii logistice recunoscuţi la nivel european.

Despre DACHSER:

DACHSER, o companie de familie cu sediul în Kempten, Germania, se numără printre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa de servicii logistice.

DACHSER oferă servicii logistice complete în domeniul transportului şi depozitării, precum şi servicii specifice adaptate cerinţelor clienţilor, segmentate în două divizii: DACHSER Air & Sea Logistics (pentru transporturi aeriene şi navale) şi DACHSER Road Logistics (pentru transporturi rutiere). Cea de a doua divizie este compusă din două sub-divizii: DACHSER European Logistics (care oferă servicii logistice pentru mărfuri generale) şi DACHSER Food Logistics (care oferă servicii logistice pentru produse alimentare).

Serviciile suplimentare de contractare şi soluţiile specifice diferitelor ramuri ale industriei întregesc portofoliul companiei. O reţea compactă de distribuţie, atât pentru Europa, cât și pentru străinătate, şi sistemul integrat IT, fac posibilă punerea la dispoziția clienţilor a unor soluţii logistice inteligente la nivel mondial.

Având cca. 25.000 angajaţi în 437 locaţii din lume, DACHSER a înregistrat în 2014 un profit de 5,3 miliarde Eur. Furnizorul de servicii logistice a numărat în 2014 73,7 milioane livrări mărfuri, cântărind 35.4 milioane tone. DACHSER este astăzi reprezentat în 42 de ţări.

Pentru a afla mai multe informații despre DACHSER, vă invităm să vizitați site-ul companiei www.dachser.ro

German
Citește articolul precedent:
Eveniment: Fiscalitate pentru o Românie Durabilă

Provocările fiscale ale anului 2016. Impactul asupra firmelor românești. Seria de evenimente organizate sub sigla România Durabilă continuă şi în...

Închide