DB Global Technology a inaugurat un hub tehnologic, un spațiu de lucru digitalizat și un centru de evenimente

DB Global Technology, centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank, a inaugurat un hub nou de cercetare și dezvoltare, un spațiu de lucru digitalizat și un centru modern pentru organizarea de evenimente.

Noul Bucharest Technology Hub susține rețeaua internațională de laboratoare de inovație a Deutsche Bank din New York, Silicon Valley, Berlin și Londra, contribuind la strategia digitală a băncii.

„Centrul de tehnologie din București se numără printre cele mai diverse, animate și creative spații ale Deutsche Bank. Prin asigurarea unei baze solide pentru inovație în regiune și prin sprijinirea dezvoltării comunității fintech locale, centrul susține obiectivul nostru de a deveni o companie bazată pe tehnologie”, a declarat Kim Hammonds, Chief Operating Officer și membru al Consiliului de Administrație al Deutsche Bank.

Centrul din București își propune să ofere acces la un mediu de cercetare și dezvoltare de ultimă generație atât profesioniștilor din centru, cât și start-up-urilor locale de IT și tehnologie.

„După doar trei ani de la începerea activității, DB Global Technology este o unitate centrală de inovație în cadrul rețelei internaționale a Deutsche Bank. Aceste noi spații sunt realizări de care suntem mândri și oferă echipei noastre locale oportunități semnificative de creștere și dezvoltare”, a declarat Marian V. Popa, director general al DB Global Technology.

DB Global Technology, operațional din 2014, dezvoltă soluții software pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank.

Deutsche Bank, una din cele mai importante bănci germane, este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

German
Citește articolul precedent:
Studiu: Jumătate dintre europeni se ceartă cu vecinii. Românii, printre cei mai nervoși, sunt deranjați de zgomot și de mirosul de mâncare

Jumătate dintre europeni se ceartă intenționat şi des cu vecinii lor, principalul motiv fiind zgomotul produs de copii, petreceri sau...

Închide