DEBIZZ AWARDS, unica gală de premiere a companiilor din mediul de business de limbă germană din România

DEBIZZ Magazine a organizat, marți, 22 noiembrie 2016, la Hotel Sheraton din București,  prima ediție a DEBIZZ AWARDS, unica gală de premiere a companiilor active în mediul vorbitor de limbă germană din România.

DEBIZZ AWARDS a reprezentat locul de reuniune a oamenilor de afaceri de top, executivilor din companiile germane, austriece și elevețiene prezente în România, dar și a companiilor românești, a reprezentaților mediului politic și mass media.

Evenimentul s-a bucurat de prezența ambasadorului Germaniei la București, E.S. Hans Werner Lauk, a ambasadorului Republicii Austria la București, E.S. Gerhard Reiweger, precum și a altor personalități marcante ale mediului diplomatic din România.

DEBIZZ AWARDS a însemnat momentul de recunoaștere, deopotrivă,  a rolului important jucat de companiile din Austria, Germania și Elveția în arhitectura economică a României, dar și a activității diplomatice sau cultural-sportive, premiind următoarele personalități, respectiv companii:

Excelența Sa, Hans Werner Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania la București a primit Premiul pentru activitatea diplomatică din România. Premiul a fost înmânat de către Peter Simon, fondator DeBizz Magazine.

ambasador

Selgros Cash&Carry România, reprezentată de Alexandru Vlad, Director General, a primit Premiul pentru creativitate în retail. Premiul a fost înmânat de către Affan Yildirim, Director General Anchor Grup.

_img_000058

Lufthansa, reprezentată de Antonio Tassone, General Manager a primit Premiul pentru Excelență în servicii. Premiul a fost înmânat de către Valentin Iordache – Director Relații Externe Compania Națională Aeroporturi București.

_img_000075

Automobile Bavaria, reprezentată de Milos Vujanovic, Vicepresedinte Automobile Bavaria Group, a primit Premiul pentru 22 de ani excelență în vânzări și servicii auto premium. Premiul a fost înmânat de către Lucian Ghițescu, Director General MA-FRA România.

_img_000103

Monika Puiu, Managing Director NHR Agropartners, a primit Premiul pentru cea mai apreciată femeie manager. Premiul a fost înmânat de către Christian Macedonschi, Președinte Smart City Brașov.

_img_000119

Salesianer Miettex, reprezentată Victor Ioane, Managing Director, a primit Premiul pentru 100 de ani de tradiție și continuitate. Premiul a fost înmânat de către Adrian Adam, Sales & Marketing Director Radisson Blu Hotel.

_img_000190

Aurelia Cristea, parlamentar, a primit Premiul pentru activitatea de Secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Austria. Premiul a fost înmânat de către Alex Todericiu, Președinte Export Club.

_img_000203

Christian Raetscher, Director General al companiei German Quality Entertainment a primit Premiul pentru calitate germană in managementul evenimentelor. Premiul a fost înmânat de către Corneliu Teofil Teaha, Director General Debizz Magazine.

_img_000213

Christoph Daum, selecționerul naționalei de fotbal a României, a primit Premiul pentru pionierat în fotbalul românesc. Premiul a fost înmânat de către Dragoș Anastasiu, Presedinte AHK România (Camera de Comert și Industrie Româno-Germană).

_img_000234

Conceptul de eveniment a pus accentul pe simbioza noțiunilor de excelență, valoare și rafinament, întărite de eleganța locației, structura elitistă a participanților și de performanțele artistice din program.

_img_000156

_img_000160

 

 

 

 

 

_img_000135

_img_000263

German
Citește articolul precedent:
Kaufland România crește salariul minim în companie și acordă angajaților o zi de concediu în plus

Retailerul Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu peste 15.000 de salariați, a anunțat creșterea salariului minim...

Închide