Declarația 394, o cheie de control pentru autoritatea fiscală

Media Makers, în parteneriat cu societatea de consultanță PricewaterhouseCoopers, societatea de avocatură  D & B David și  Baias și consultantul fiscal Adrian Bența, organizează, în data de 18 octombrie a.c., un seminar centrat pe modul de completare a Declaratiei 394, un formular care aduce Fiscul mai aproape de operațiunile derulate de operatorii economici, dar și pe riscurile la care se expun companiile în cazul înregistrărilor eronate. Documentul, reclamat, deseori, ca extrem de stufos, este o radiografie a tuturor tranzacțiilor efectuate pe teritoriul național de către persoanele înregistrate în scopuri de TVA și reprezintă o cheie de control pentru reprezentanții autorității fiscale. Tocmai de aceea, înregistrarea corectă este esențială pentru a evita controalele fiscale și plata amenzilor contravenționale.

În cadrul seminarului, consultanți și avocați consacrați pe piața de profil,  doamna Valentina Radu, Director, Consultanță Fiscală, PwC Romania, doamna Ana-Maria Iordache, Avocat Senior coordonator, D&B David si Baias, domnul Adrian Bența, consultant fiscal, vor explica și detalia aspecte referitoare la documentul a cărui completare este obligatorie de la 1 octombrie a.c. și pentru care depunerea are termen limită data de 25 noiembrie a.c., dar și aspecte privind plata TVA, prevenirea și stingerea litigiilor fiscale.

Seminarul este interactiv pe tot parcursul desfășurării lucrărilor și se va încheia cu o oră de consultanță fiscală, pe teme liber alese de participanți, oferită de domnul Adrian Bența.

Înscrierile pentru participarea la seminar se fac la numărul de telefon 0744.365.501 sau la adresa de e-mail office@mediamakers.ro.

Descarcă formular înscriere AICI

German
Citește articolul precedent:
Lidl inaugurează magazinul cu numărul 200 din România

Retailerul german Lidl a deschis al 200-lea magazin din România, în Dumbrăvița, județul Timiș, sub un concept nou și echipat...

Închide