Deichmann a deschis al 13-lea magazin din Bucureşti

Retailerul german de încălțăminte Deichmann a deschis al 13-lea magazin din București, în centrul comercial Veranda Mall, de pe strada Ziduri Moşi.

Grupul german a intrat în anul 2007 pe piața românească, unde operează în prezent un număr de 78 de magazine, în Alba Iulia, Alexandria, Braşov, Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Buzău, Caransebeş, Câmpina, Constanţa, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Mangalia, Medgidia, Mediaş, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petroşani, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Reşiţa, Roman, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Sighişoara, Suceava, Târgu Mureş, Tecuci, Târgu Jiu, Timişoara,Vaslui şi Zalău.

Deichmann SE, cu sediul în Essen (Germania), a fost înfiinţată în 1913 şi este deţinută în totalitate de familia fondatoare. Compania este lider de piaţă în comerţul european de încălţăminte cu amănuntul, având peste 37.000 de angajati în întreaga lume.

Grupul a vândut anul trecut peste 172 de milioane de perechi de pantofi, în magazine şi online. Pentru 2016, Deichmann are planificate investiții de aproximativ 233 milioane euro în infrastructura internaţională.

German
Citește articolul precedent:
Fostul pilot de raliuri Yves Weerts a început construcția unui turn de 18 etaje în centrul Bucureștiului

Yves Weerts, antreprenor de naționalitate belgiană, cu un istoric solid pe piața de dezvoltare imobiliară din România, investește 33 milioane...

Închide