Deichmann a deschis al doilea magazin din Constanţa

Retailerul german de încălțăminte Deichmann a deschis joi un magazin în centrul comercial City Park din Constanţa. Deichmann România mai deține o unitate în Constanța, în cadrul Maritimo Center.

Grupul german operează 75 de magazine în România, cu suprafețe de aproximativ 500 metri pătrați fiecare, unde lucrează peste 530 de angajați.

„Noul magazin din City Park îşi așteaptă vizitatorii cu noua colecţie de toamnă – iarnă 2016-2017, oferte de nerefuzat la colecţia de vară, dar şi promoţii şi tombole speciale dedicate deschiderii noului magazin”, a anunțat compania Deichmann Comercializare Încălţăminte.

Retailerul va continua seria deschiderilor de magazine, până la finalul acestui an fiind preconizată inaugurarea altor cinci noi unități.

Deichmann SE, cu sediul în Essen (Germania), a fost înfiinţată în 1913 şi este deţinută în totalitate de familia fondatoare. Compania este lider de piaţă în comerţul european de încălţăminte cu amănuntul, având peste 37.000 de angajati în întreaga lume.

Grupul a vândut anul trecut peste 172 de milioane de perechi de pantofi, în magazine şi online. Pentru 2016, Deichmann a planificat investiții de aproximativ 233 milioane euro în infrastructura internaţională.

German
Citește articolul precedent:
BCR Leasing IFN și-a majorat finanțările cu 46% în primul semestru

BCR Leasing IFN a înregistrat o creștere cu 46% a vânzărilor în primul semestru al acestui an, valoarea totală a...

Închide