Deloitte România organizează seminarul „Totul despre originea mărfurilor – de la teorie la practică”

Deloitte România alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului interactiv „Totul despre originea mărfurilor – de la teorie la practică”, ce va avea loc pe 5 aprilie 2017 la Hotel InterContinental, București.

Seminarul va oferi participanților o abordare structurată pornind de la următoarele teme de interes: concepte de bază origine preferențială/ nepreferențială, calculul de origine, exemple practice de stabilire a originii preferențiale/ nepreferențiale, documente care atestă originea, declarația furnizorului, exportator autorizat – riscuri și beneficii, verificarea ulterioară a dovezilor de origine, cazuri judecate de Curtea Europeană de Justiție și informații de Origine Obligatorii.

Participanții au oportunitatea să se întâlnească cu următorii speakeri:

  • MIHAI PETRE, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • COSMIN DINCA Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • ANCA LUPUSORU, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România

Seminarul „Totul despre originea mărfurilor – de la teorie la practică” este dedicat următorului public țintă: directori financiari, directori generali, controlleri financiari, directori contabili, consultanți fiscali, contabili, auditori, experți fiscali, analiști financiari.

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

German
Citește articolul precedent:
Ajutor pentru proprietarii de păduri mici

Începând cu sfârșitul anului trecut, proprietarii pădurilor mici pot primi în medie 60 RON(1)/ ha/ an pentru asigurarea serviciilor silvice....

Închide