Directorul general al Swisspor România a preluat conducerea ROMEPS

Ioana Moraru, care conduce operațiunile locale ale producătorului elvețian de termo și hidroizolații Swisspor, a fost numită în funcția de președinte al Asociației Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS).

Noul președinte va îndeplini prerogativele de directorat, alături de Șerban Cazanișteanu, director general al Mindo și Laurențiu Istrate, director general Austrotherm România, numiți vicepreședinți ai asociației. Noul Consiliu Director va avea un mandat de trei ani, conform noilor reglementări aprobate de membrii ROMEPS.
“În actualul context național și european, este extrem de important să intensificăm comunicarea atât cu instituțiile reglementatoare, cât și cu beneficiarii lucrărilor de termoizolație. Expertiza ROMEPS trebuie să fie împărtășită atât la nivel de factori legislativi, cât și specialiștilor executanți de lucrări de reabilitare termică. Doar printr-un efort comun putem atinge criteriile de performanță energetică pe care ne-o dorim”, a declarat Ioana Moraru.
ROMEPS se va concentra în acest an pe comunicarea și furnizarea de expertiză și know-how la nivelul autorităților locale, prin organizarea unei serii de întâlniri cu reprezentanții mai multor primării din țară și din București.
Asociația a fost înființată în anul 2004 și are în prezent 13 membri – Arcon, Austrotherm, Congips, EPS Thermopor, Firos, Hirsch Porozell, Isopor, Masterplast, Mecatronics, Mindo, Onebrand, Plastics Europe și Swisspor.

German
Citește articolul precedent:
Cursuri, examene şi cooperare la Goethe-Institut Bukarest.
(p) Hoch hinaus mit Deutsch – Cu germana la înălțime

Interviu cu Cătălin-Tiberiu Nedin, însărcinat cu conducerea departamentului de cursuri, examene şi cooperare la Goethe-Institut Bukarest. R: Domnule Nedin, de...

Închide