dm drogerie markt deschide în toamnă un magazin în ansamblul Openville Timişoara

Retailerul german dm drogerie markt va deschide în această toamnă un magazin la parterul primei clădiri de birouri clasa A din ansamblul multifuncţional Openville Timişoara, dezvoltat de grupul ieșean Iulius.

Lanțul de magazine dm drogerie markt comercializează produse din categoriile beauty, wellness, baby şi de uz casnic.

Magazinul, cu o suprafaţă de aproximativ 390 metri pătrați, va fi inaugurat odată cu întreaga clădire United Business Center 2 (UBC 2). Printre companiile care au contractat spaţii în UBC 2, cu o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, se numără și Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi policlinica Regina Maria.

Unitatea dm din UBC 2 va fi cel de-al patrulea magazin al brandului german din reţeaua naţională dezvoltată de grupul Iulius, după cele de la Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Suceava.

Construcţia ansamblului urbanistic Openville, din proximitatea Iulius Mall Timişoara, a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea de birouri UBC 2. În luna iunie a acestui an au început lucrările la cea de-a doua clădire office clasa A, denumită UBC 1, cu o suprafaţă de 13.000 mp închiriabili.

Openville va avea o suprafaţă construită de 594.000 mp, iar cea mai mare pondere o va avea componenta office, care include şapte imobile, cu un total de aproximativ 130.000 mp închiriabili.

Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania, în anul 1973, extinderea continuând cu Austria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria și Macedonia.

dm drogerie markt România, cu sediul central în Timișoara, a fost înființată în anul 2007.

German
Citește articolul precedent:
Vienna Insurance Group
Vienna Insurance Group preia filiala AXA în România

BCR Asigurări de Viață și Omniasig, membre ale grupului Vienna Insurance Group (VIG), vor prelua AXA Asigurări de Viață, tranzacția...

Închide