Elmas Brașov a bifat o creștere de 15% în primele zece luni din 2016

Afacerile companiei brașovene Elmas, lider în domeniul instalațiilor de ridicat, au crescut în primele zece luni ale acestui an cu 15% comparativ cu perioada similară din 2015.

De asemenea, acționarii companiei au decis majorarea capitalului social cu 4,3 milioane euro, la 5,3 milioane de euro. Elmas a continuat investițiile în acest an, alocând 1,25 milioane de euro în dezvoltarea activității.

Elmas s-a situat pe locul I în Topului Naţional al Firmelor Private din România, pe baza rezultatelor financiare din anul 2015. Clasamentul a fost realizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, în parteneriat cu Ministerul Economiei.

Elmas a câştigat locul I la patru secţiuni ale topului, la categoria întreprinderi mari, conform codului CAEN 2822 (fabricarea echipamentelor de ridicat și manipulat) – Productivitate, Cifra de afaceri, Profit brut și Performanță globală.

„Aceste premii ne fac cinste, ne motivează şi ne obligă dovedind că o firmă cu capital integral românesc, care a acţionat întotdeauna corect şi fără compromisuri, poate să ajungă, prin muncă, profesionalism şi seriozitate pe primele locuri ale celor mai importante clasamente ale firmelor din România. Să nu uităm că pentru Topul Naţional al Firmelor au concurat nu mai puţin de 650.000 de societăţi comerciale la toate categoriile”, declară reprezentanții companiei brașovene.

Potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanțe, Elmas SRL a finalizat anul trecut cu un rulaj de 102,6 milioane lei (22,8 milioane euro), în creștere cu 20% față de 2014.

Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat.

Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi.

Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei societăţi comerciale cu acelaşi obiect de activitate în ţările vecine Moldova, Bulgaria, Ungaria.

 

German
Citește articolul precedent:
Bosch face recrutări pentru fabrica din Jucu, județul Cluj

Grupul german Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează două târguri de joburi în judeţul Cluj, vizând...

Închide