eMAG a preluat PC Garage

Grupul eMAG, cel mai mare retailer online din România, deținut de grupul sud-african Naspers, a preluat PC Garage, magazin specializat în produse IT și electronice, controlat de antreprenorul român Marius Ghenea.

PC Garage își va dezvolta independent brandul și echipa și va intra pe piețe noi cu ajutor strategic din partea eMAG. Compania va fi condusă în continuare de Traian Cristea, în calitate de director general.

Tranzacția se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurentei.

“Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009”, a declarat Marius Ghenea.

Fondat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu un portofoliu de peste 40.000 produse.

eMAG, lansat în 2001 de antreprenori români, a devenit un lider regional, cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. Oferta eMAG include o gamă extinsă de produse listate, de la IT, telefoane mobile, electronice, electrocasnice și cărți până la articole pentru copii, casă, grădină, mașină și sport.

German
Citește articolul precedent:
CNIPMMR – O nouă structură de conducere, FLORIN JIANU – PREȘEDINTE CNIPMMR

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România a ales o nouă structură de conducere în cadrul Convenției...

Închide