Endava ajunge la 700 de angajați în centrul din Cluj-Napoca

Endava, companie de servicii IT, și-a extins pe parcursul ultimelor luni echipa în cel mai mare centru al său din România, aflat în Cluj-Napoca, ajungând aici la peste 700 de angajați full time, din totalul de peste 1.500 pe plan local și de circa 2.750 la nivel de grup.

Compania este prezentă de 10 ani pe piața din România, iar în prezent livrează soluții software și servicii IT din cele patru centre deschise în Cluj-Napoca, București, Iași și Pitești, pentru clienți care activează în domenii variate, de la cel financiar, la asigurări, retail și tehnologie.

Printre principalele proiecte de până acum ale companiei, livrate din Cluj-Napoca, se numără Trinity Mirror, publicație cu peste 260 de titluri în Marea Britanie, R&A, organizația care administrează cel mai vechi și prestigios campionat de golf pe plan mondial și Worldpay, unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți din industria FinTech la nivel global și cel mai mare client Endava.

Pe parcursul anului 2016, reprezentanții companiei intenționează să recruteze activ, în toate centrele sale, mizând pe o creștere de cel puțin 25% a numărului de angajați la nivel de grup.

Cu sediul central la Londra, Endava are birouri în Marea Britanie, SUA, Germania, România, Macedonia, Moldova şi Serbia şi a realizat un venit de 84 milioane de lire sterline/ 114 milioane de euro în anul financiar iulie 2014- iunie 2015.

German
Citește articolul precedent:
Poziția Kaufland România referitoare la Raportul de modificare a Legii 321/2009

În urma transmiterii Raportului de modificare a Legii 321/2009, Kaufland România își exprimă următoarele puncte de vedere, ce vin în...

Închide