Eurolines a încheiat un parteneriat cu grupul german FlixBus, lider european în transportul cu autocarul

Liniile externe ale Eurolines România către Germania, Cehia, Anglia, Italia, Spania sau Franța vor fi integrate, din luna septembrie, în rețeaua de rute internaționale a grupului german FlixBus, furnizor de transport de persoane pe distanțe lungi.

„Prin integrarea servicilor inteligente și a standardelor înalte de siguranță și calitate ale FlixBus, vom deschide o nouă eră în transportul cu autocarul din România. Pe parcursul următoarelor luni vom implementa servicii la bord adiționale în întreaga flotă de autocare, ce vor îmbunătăți semnificativ experiența de călătorie a pasagerilor și vor conduce la atragerea de noi segmente de clienți la scară europeană. Suntem extrem de convinși că nu doar Eurolines România și partenerii săi, dar și întreaga industrie românească de turism vor beneficia de pe urma acestui parteneriat”, a declarat Dragoş Anastasiu, directorul general al Eurolines Romania.

Astfel, de la 1 septembrie vor fi disponibile bilete pentru  200.000 de conexiuni zilnice către 1.200 de destinații din Europa, pe site-ul www.FlixBus.ro, prin aplicația FlixBus App și în cele aproape 1.400 de puncte de vânzare ale Eurolines România din întreaga țară.

„Prin combinarea serviciilor noastre și a inovației tehnologice cu experiența regională de peste 20 de ani a Eurolines România, vom oferi o nouă experiență «verde» de călătorie clienților din România. Până la începerea vârfului de sezon de iarnă vom integra complet liniile in rețeaua noastră și vom construi cea mai puternică ofertă pentru utilizatorii români”, a afirmat, la rândul său, Nikolai Voitiouk, FlixBus Vice President Business Eastern Europe.

Eurolines Romania furnizează servicii pentru pasageri de peste 20 de ani. Înființat în anul 1995, Eurolines România este în prezent un grup de referință în transportul și turismul din România.

Grupul Eurolines cuprinde 21 de companii, cu entități specializate în transport, turism și IT.

În cei patru ani de când operează, FlixBus a dezvoltat colaborări cu 250 de parteneri operatori de autocar din întreaga Europă. FlixBus este responsabil de partea de tehnologie, ticketing, relațiile cu clienții, planificarea rețelei de rute, marketing și vânzări, în timp ce partenerii locali se ocupă cu operarea autocarelor.

Primele autocare FlixBus au început să circule în România anul trecut, de la începutul acestei veri fiind adăugate 16 destinații noi, din partea de vest a țării.

Ținta FlixBus pentru acest an este de 40 de milioane de pasageri, în întreaga Europă.

German
Citește articolul precedent:
Blu Autumn Fest at Radisson Blu Hotel

The 9th edition of the event will take place this year between the 18th and 23rd of September (Monday to...

Închide