Eveniment: Fiscalitate pentru o Românie Durabilă

Provocările fiscale ale anului 2016.
Impactul asupra firmelor românești
.

Seria de evenimente organizate sub sigla România Durabilă continuă şi în acest an cu primul eveniment dedicat fiscalităţii. Evenimentul Fiscalitate pentru o Românie Durabilă va avea loc joi, 3 martie, la Hotel InterContinental, sala Opera, şi va pune în dezbatere cele mai importante şi relevante modificări ale noului Cod Fiscal şi ale noului Cod de Procedură Fiscala care au intrat în vigoare începând cu 1 ianuarie 2016.

Noul pachet legislativ trebuie să contribuie la crearea unei fiscalități eficiente, responsabile, credibile, transparente și deschise în relația cu beneficiarii serviciilor sale – cetățenii și mediul de afaceri. Avem nevoie de un sistem fiscal predictibil și stabil, capabil să favorizeze și să susțină dezvoltarea socio-economică echilibrată la nivel național și local.

Evenimentul Fiscalitate pentru o Românie Durabilă le propune participanților dezbateri și studii de caz, analize de spețe concrete într-un mediu deschis, propice schimbului de informații și consultanță.

Printre temele dezbătute în cadrul evenimentului se vor regăsi:

  • Codul Fiscal rescris, cu plusuri și minusuri
  • Prețurile de transfer – noutăți și dileme
  • 2016: Teme predilecte ale inspecției fiscale
  • Cum pot contribuabilii onești să se protejeze de frauda TVA?

Toate aceste subiecte vor fi analizate și dezbătutate de cunoscuți experți şi consultanți fiscali:

  • Gabriel Biriș, Secretat de Stat, Ministerul Finanțelor Publice
  • Dan Schwartz, Managing Partner, RSM România
  • Adriana Crăciun, Senior Manager, TaxHouse
  • Dan Bărăscu, Partener Taxe, BDO România
  • Ruxandra Jianu, Partener, Biriș Goran
  • Ionuț Ștefan, Vicepreședinte, Camera Consultanților Fiscali

Evenimentul va fi moderat de domnul Daniel Apostol, jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă în media economică românească.

Proiectul Fiscalitate pentru o Românie Durabilă iși propune să deschidă calea dialogului public-privat și să întărească spiritul de comunitate de afaceri.  Evenimentul se adresează experților fiscali, analiștilor economici și juriștilor, precum şi mediului de afaceri în ansamblul său.

Evenimentul Fiscalitate pentru o Românie Durabilă este organizat de The Associates şi Ad Media Consult, în parteneriat cu RSM România, TaxHouse, BDO România şi Pellicola şi cu sustinerea Camerei Consultantilor Fiscali şi a BNI Romania.
Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, Economistul, EconomicZoom.ro, Calea Europeană, DeBizz, şi RisCo.

Detalii despre agendă, vorbitori si temele dezbătute in cadrul evenimentului puteţi .găsi şi pe site-ul dedicat: http://romaniadurabila.ro/fiscalitate-martie-2016/

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile.

German
Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, disponibile din martie la Telekom Romania

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor fi disponibile la Telekom Romania atât la precomandă, cât și...

Închide