Fabrica de componente electronice Continental din Timișoara are un nou director general

Grupul german Continental a anunțat numirea lui Ralf Luchs în funcția de director general al fabricii de componente electronice din Timișoara, în locul lui Franciscoxavier Pujol, care a ocupat această poziție timp de trei ani.

Luchs lucrează de aproape 20 ani în cadrul Continental, unde a deținut poziții de conducere în mai multe fabrici din Germania, printre care se numără Ingolstat și Nürenberg.

Înainte să preia managementul fabricii din Timișoara, el a ocupat funcția de director de producție start-up al Continental Automotive în Calamba (Filipine).

„Fabrica de componente electronice din Timișoara a cunoscut o evoluție extraordinară de la începerea producției, în anul 2006. Livrăm 15 milioane de unități în fiecare an. Lucrăm zi de zi la dezvoltarea industriei auto și furnizăm produsele noastre pentru clienții Continental din întreaga lume. Folosim echipamente și tehnologie de top, iar colegii mei sunt dedicați proiectelor la care lucrează. Toate acestea conduc la o creștere constantă și organică a locației prin adăugarea de noi activități, responsabilități și tehnologii ale viitorului”, a spus noul manager al fabricii de componente electronice.

Fabrica din Timișoara produce în principal display-uri, unități de control airbag și instrumente de bord. Unitatea de producție are peste 1.300 de angajați și a livrat mai mult de 60 de milioane de componente clienților, în cei peste 10 ani de activitate.

În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România, unde este prezent cu toate cele cinci divizii. Grupul german deţine pe plan local șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi.

Totodată, Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București.

German
Citește articolul precedent:
ŠKODA DESIGN: un limbaj de design clar, dar cu un nivel ridicat de emoţie, inspirat din arta cehească a prelucrării sticlei de cristal

Limbajul de design specific mărcii se dezvoltă şi evoluează constant Precizia şi claritatea sunt principiile fundamentale ale designului automobilelor ŠKODA...

Închide