Finanțele prelungesc termenele pentru plata impozitelor locale și depunerea unor declarații

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat prorogarea termenelor de plată a impozitelor locale și pentru depunerea unor declarații.

Astfel, termenul de declarare a clădirilor cu destinație nerezidențială sau mixtă deținute de persoanele fizice, precum și cel de declarare a clădirilor deținute de persoanele juridice a fost prelungit de la 31 martie la 31 mai.

Persoanele fizice și juridice pot depune declarații pentru mijloacele de transport și mijloacele de transport radiate până la data de 31 mai, în loc de 31 martie.

Primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren și pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil a fost prelungit de la 31 martie la 30 iunie. Odată cu modificarea termenelor de declarare și de plată sunt prelungite și termenele legate de facilități.

Contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2016, impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport beneficiază de bonificația stabilită de către Consiliile locale.

German
Citește articolul precedent:
CA Immo anunță primul chiriaș pentru Orhideea Towers: Compania Misys a preînchiriat 8.000 mp de birouri

Compania de software financiar Misys International Financial Systems este primul chiriaș al clădirii de birouri Orhideea Towers, un proiect de...

Închide