Forte Partners a cumpărat un teren în centrul Capitalei de la Telekom România

Compania Forte Partners a cumpărat de la Telekom România un teren de 1.700 metri pătrați, situat în într-o zonă istorică a Bucureștiului, în imediata vecinătate a Palatului Telefoanelor.

Caracteristicile terenului permit o dezvoltare de până la 9.000 mp de spații de birouri și arealuri destinate echipelor de angajați ai viitorilor chiriași.

Dezvoltatorul mai arată că ia în calcul și achiziția altor terenuri în aceeași zonă, având în vedere oportunitățile de tranzacționare din această perioadă.

„Credem în dezvoltările de birouri în zone centrale și ultracentrale și mizăm pe arhitectură, ergonomie, optimizare și design thinking. Centrul orașului nu are o ofertă relevantă de birouri clasa A. Avem un istoric reprezentativ în ceea ce privește calitatea arhitecturii și capacitatea de a integra o dezvoltare în țesutul urban, dar și forța de a face dezvoltări non-speculative, pentru care există deja planuri concrete cu clienții noștri”, a declarat Geo Mărgescu, fondator Forte Partners.

Terenul este situat între străzile Ion Câmpineanu și Matei Millo.

„Un atare context are nevoie de o abordare pe măsură, astfel că luăm în calcul organizarea unui concurs de arhitectură. Să construiești clădiri noi de birouri lângă Calea Victoriei este o oportunitate frumoasă de afaceri, dar în același timp și o șansă de a crea o clădire contemporană emblematică pentru centrul orașului și noi spații publice”, a mai spus Mărgescu.

Dezvoltatorul Forte Partners a fost înființat în anul 2014, de către un grup de investitori.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor.

German
Citește articolul precedent:
Sedinta
O vară agitată

În mod normal, vara e mai curând o perioadă moartă pentru jurnaliștii și analiștii specializați pe subiecte politico-economice și una...

Închide