Forte Partners a dezvoltat în 2016 două proiecte office în valoare totală de 100 mil. euro

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a derulat anul trecut proiectele de birouri Ștefan cel Mare, clădire boutique poziționată central, cu o valoare de piață de 19,5 milioane euro și The Bridge, un parc de afaceri amplasat în zona pasajului Basarab, cu o valoare de piață de 80,5 milioane euro.

„Anul 2016 a fost un an foarte bun pentru noi, am finalizat prima clădire sub brandul propriu: proiectul Ștefan cel Mare, închiriat în proporție de 100%, și am demarat lucrările pentru parcul de afaceri The Bridge, pentru care am semnat cea mai mare tranzacție din piața de birouri a anului trecut cu BCR, 18.000 mp”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și fondator al Forte Partners.

Lucrările de construcție la The Bridge sunt în grafic, în acest moment fiind ridicate opt niveluri din totalul de 13. Finalizarea primei faze este prevăzută pentru toamna acestui an, etapa a doua, de 20.000 mp, urmând să fie încheiată anul viitor.

„Investim foarte mult în zonele comune de care beneficiază chiriașii, astfel încât să le fie mai ușor să-și fidelizeze și să-și păstreze forța de muncă”, a spus Mărgescu.

Compania vizează în acest an și lansarea pe piața din Capitală a unui proiect rezidențial, aflat în prezent la faza de concept.

Dezvoltatorul Forte Partners a fost înființat în anul 2014, de către un grup de investitori. În portofoliul dezvoltatorului se regăsesc proiectele de birouri Ștefan cel Mare și The Bridge, precum și terenuri pentru proiecte viitoare, în diverse zone din București. Modelul de afaceri vizat de companie presupune achiziționarea de terenuri poziționate strategic, dezvoltarea unor proiecte „state of the art”, vânzarea lor și reinvestirea profitului în proiecte noi, segmentele vizate fiind office, retail și rezidențial.

German
Citește articolul precedent:
Immochan a alocat 10 mil. euro în 2017 pentru modernizarea a 5 centre comerciale

Dezvoltatorul imobiliar Immochan România va investi 10 milioane de euro în acest an pentru modernizarea a cinci centre comerciale din...

Închide