Fostul pilot de raliuri Yves Weerts a început construcția unui turn de 18 etaje în centrul Bucureștiului

Yves Weerts, antreprenor de naționalitate belgiană, cu un istoric solid pe piața de dezvoltare imobiliară din România, investește 33 milioane euro în proiectul Unirii View, un turn de birouri amplasat pe bulevardul Corneliu Coposu, la trei minute distanță de Piața Unirii.

Lucrările de construire a clădirii de 18.000 metri pătrați au început pe 25 octombrie și urmează să fie finalizate în al doilea trimestru al anului 2018. Unirii View va fi o clădire de birouri de clasa A, în formă de poligon, cu 17 etaje superioare, un parter cu spații de retail dedicate serviciilor și facilităților pentru chiriași, precum și o parcare subterană cu trei niveluri. Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de 1.131 metri pătrați pe fiecare etaj.

„Designul și atmosfera clădirii amintesc de clădirile clasice de birouri din centrul New York-ului, de la arhitectura unitară și până la spațiul interior fără coloane de susținere, ce permite o amenajare eficientă, cu opțiuni variate. Clădirea beneficiază de suprafețe vitrate generoase, ferestrele înalte din podea până în tavan oferind o panoramă de 360 de grade asupra orașului”, arată dezvoltatorul.

Unirii View este poziționată strategic în Piața Unirii, cea mai mare zonă comercială și principalul hub de transport al Capitalei, fiind deservită de stația de metrou Piața Unirii, patru linii de tramvai, nouă linii de autobuz și o linie expres către aeroport, care asigură conexiunea facilă și confortabilă cu toate zonele din oraș.

Imaginea este completată de cele peste 360 de locuri de parcare (161 în incinta clădirii și alte 200 de locuri în parcarea Unirea Shopping Center, cu opțiune de extindere în viitor). De asemenea, clădirea va fi certificată conform normelor internaționale BREEAM, având numeroase sisteme ce facilitează confortul ocupanților și asigură o funcționare sustenabilă.

Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este Bog’Art, una dintre cele mai cunoscute companii de construcții din România.

„Cred în România și în potențialul enorm al acestei țări. După câțiva ani în care am analizat piața, vrem să profităm de moment și să ne concentrăm pe dezvoltarea unui proiect-destinație în centrul orașului, un loc în care chiriașii să își dezvolte afacerile, să își construiască brand-ul de companie și să ofere inspirație angajaților. A sosit timpul să redăm valoarea acestui oraș istoric și să ne mutăm atenția de la zonele secundare către centru, având în vedere că acesta este locul principal de întâlnire din oraș, definitoriu pentru stilul de viață al comunității”, a spus Weerts.

Printre cele mai sonore proiecte ale fostul pilot de curse belgian se numără dezvoltarea si vânzarea parcului industrial Deva Logistics Park, către fondul de investiții CTP.

German
Citește articolul precedent:
LIDL INAUGUREAZĂ PRIMUL MAGAZIN CONSTRUIT PE STRUCTURA DEMISOL ȘI PARTER, CU ACOPERIȘ VERDE

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea magazinului cu numărul 201, cu un format unic. Noua unitate va fi situată...

Închide