Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia Private Banking a Raiffeisen Bank – cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Divizia de private banking a Raiffeisen Bank are active de peste 1,1 miliarde euro in administrare in Romania. Serviciile sunt adresate unui numar restrans de clienti, cu averi ridicate, care acceseaza consultanta financiara si beneficiaza de solutii personalizate.

In anul 2016, Friedrich Wilhelm Raiffeisen a fost desemnata “Cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania” de trei dintre cele mai prestigioase publicatii financiare internationale: Euromoney, Global Finance, The Banker&Professional Wealth Management.

Cele trei premii sunt cele mai importante distinctii acordate in domeniul Private Banking si este pentru prima oara in Romania cand un serviciu local Private Banking primeste aceasta recunoastere.

 Aceste distinctii sunt oferite in urma unei analize specifice fiecarei publicatii, analiza care vizeaza intreaga gama de servicii si produse oferite – consultanta financiara, acces la instrumente financiare si servicii conexe, strategia in selectia produselor oferite, monitorizarea si administrarea portofoliilor, adaptarea solutiilor la nevoile clientilor si toleranta lor la risc, conditiilor pietelor financiare in continua schimbare. De asemenea, este luata in considerare opinia specialistilor in domeniul Private Banking care analizeaza serviciile oferite comparativ in fiecare tara.

“Recunoasterea venita din partea acestor 3 publicatii financiare internationale este o onoare pentru noi si confirma ca serviciile si consultanta financiara oferite clientilor private banking de catre Friedrich Wilhelm Raiffeisen sunt adaptate la nevoile reale ale clientilor nostri si la standardele internationale. Consideram ca avem o mare responsabilitate prin consilierea clientilor in administrarea averilor personale si este un angajament pe termen lung.”, a declarat Andra Ion, Director vanzari Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 Contextul invesitional curent este marcat de dobanzi foarte scazute si un regim de volatilitate ridicat, dar ameliorarea contextului economic si financiar global, in special la nivelul economiilor dezvoltate, determina investitorii sa fie interesati de solutii alternative la instrumentele cu venit fix si o diversificare mai mare prin accesarea de instrumente cu capital protejat si risc controlat. “Luand in considerare toate acestea, oferim solutii individualizate fiecarui client, cu acces la un univers larg de alternative investitionale cu expunere globala sau regionala, consultanta financiara oferita sprijinind astfel clientii nostri in indeplinirea obiectivelor financiare. Avem in vedere tot timpul dorintele si idealurile fiecarui client, toleranta si capacitatea de a-si asuma riscuri, orizontul invesitional, adaptate la contextul econimic actual astfel incat solutia oferita sa fie real corelata cu toate aceste perspective” a adaugat Andra Ion, Director vanzari Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

German
Citește articolul precedent:
BUSINESS CHALLENGE

Care sunt principalele dificultăți pe care le întâlnesc IMM-urile în procesul de dezvoltare ? Ce beneficii au în comparație cu...

Închide