GEZE a furnizat sisteme de uși glisante pentru modernizarea aeroportului din Arad

Subsidiara din România a companiei germane GEZE a furnizat șase sisteme de uși glisante automate pentru modernizarea aeroportului din Arad.

”Ușile glisante reprezintă soluția ideală pentru modernizarea oricărui spațiu. Pentru Aeroportul din Arad am ales ECdrive, un sistem care îndeplinește toate criteriile estetice și totodată, este foarte fiabil sub aspectul funcționalității. De asemenea, pentru completarea performanțelor tehnice ale sistemului am furnizat amortizoare hidraulice cu braț și cu șină de glisare, acestea fiind responsabile de închiderea sigură și controlată a ușilor”, a declarat Vlad Stanislav, managing director GEZE România.

Sistemul GEZE ECdrive este conceput pentru acționarea automată a ușilor glisante cu o greutate de până la 120 kg pe canat.

Pentru proiectul din Arad, specialiștii companiei au optat pentru două tipuri de amortizoare, cu braț TS2000 și cu șină de glisare TS3000, adaptate în funcție performanțele tehnice ale sistemelor de uși.

GEZE România a furnizat sisteme de uși automate și pentru alte aeroporturi din țară, precum cele din Oradea, Iași, Timișoara și Constanța.

Înființată în 1863, compania germană are în prezent 28 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.700 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane de euro.

Portofoliul GEZE include sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, soluții complete de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de acționare a ferestrelor pentru ventilare.

German
Citește articolul precedent:
Normele Noului Cod Vamal, explicate. În practică

În ultimele săptămâni au fost publicate pe site-ul Direcției Generale a Vămilor  peste 20 de proiecte de ordine naționale de...

Închide