GEZE a furnizat sisteme de uși glisante pentru centrul comercial Prima Shops Oradea

GEZE România, furnizor de sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a echipat cu uși glisante galeria comercială Prima Shops Oradea, dezvoltată de Oasis Retail & Development Consulting.

„Propunerea consultanților noștri pentru acest sistem de uși vine ca răspuns la noile cerințe pentru soluții profesioniste, integrate, cu performanțe tehnice, dar și estetice”, a declarat într-un comunicat Vlad Stanislav, managing director GEZE România.

Cu un aspect elegant și modern, ușile glisante devin o parte principală în proiectele arhitecturale contemporane datorită eficienței funcționale și a spațiului redus ocupat. În plus, utilizarea sticlei în realizarea acestora permite accesul luminii naturale și îndeplinirea criteriilor optice, des întâlnite în centrele comerciale.

Înființată în 1863, compania germană GEZE numără 28 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.700 de angajați. GEZE este prezentă în România din 2004 și funcționează ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro.

Dezvoltatorul Oasis Retail & Development Consulting, cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, este deținut de oamenii de afaceri Klaus Reisenauer și Kurt Wagner.

German
Citește articolul precedent:
HOTSPOT CLUJ 2017: Orașul de pe Someș este o frumoasă poveste de succes

Cu o ofertă academică de calitate, o viață culturală intensă și suportul unei evoluții  pozitive a indicatorilor economico - sociali,...

Închide