GEZE România a încheiat anul financiar 2015-2016 cu afaceri de peste 3 milioane euro

Subsidiara locală a grupului german GEZE, producător de sisteme de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, a încheiat anul financiar 2015-2016 cu o cifră de afaceri ce depășește 3 milioane de euro, în creștere de 21% față de anul precedent.

Pentru noul an financiar, început la 1 iulie 2016, compania mizează pe o creștere temperată a vânzărilor, de 8-10%, această majorare fiind bazată atât pe proiectele aflate în derulare, precum și pe dinamica pieței.

„Anul financiar 2015-2016 s-a bazat pe dezvoltarea proiectelor din segmentul clădirilor de birouri, a rețelelor de hypermarketuri, ansamblurilor comerciale și centrelor medicale private, dar și pe modernizarea proiectelor existente. Cu toate acestea, rezultatele obținute se datorează în special pieței sistemelor de evacuare a fumului și gazelor fierbinți, gama produselor de desfumare Geze atingând o dublare a volumelor comparativ cu anul financiar 2014-2015”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

În cadrul business-ului, o creștere mai pronunțată a înregistrat-o segmentul de servicii after-sales, în ultimul an această divizie bifând un plus de 30%.

GEZE România va continua investițiile în divizia de after-sales și în noul an financiar, prin lansarea unui program propriu pentru certificarea partenerilor de service, care presupune angajarea și instruirea unor tehnicieni la sediul din Germania.

Totodată, compania va lansa anul acesta un portal software online dedicat clienților, prin intermediul căruia aceștia pot verifica în timp real status-ul echipamentelor aflate în mentenanță, dar și detalii legate de costurile de întreținere.

Portofoliul GEZE s-a dezvoltat în ultima perioadă, cuprinzând proiecte precum City Park Constanța, Gara Herăstrău, United Business Center (UBC), Romexpo, lanțurile de magazine Profi și Penny Market, clădirea Hermes și Electronica Office Park (Metroffice). Printre proiectele aflate în desfășurare se regăsesc Park Lake Plaza, Veranda Mall sau Globalworth Campus.

Înființată în 1863, compania germană deține 28 de subsidiare la nivel mondial și are peste 2.500 de angajati. Portofoliul GEZE cuprinde sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

German
Citește articolul precedent:
Economia austriacă vede un mare potențial de creștere în România

Dorința unei mai bune politici cadru pentru investitori Economia austriacă vede și pentru perioada următoare un potențial mare de creștere...

Închide