Grupul german Stratec a investit 3 mil. euro în dezvoltarea unei clădiri de birouri în Cluj

Stratec Biomedical Romania, parte a furnizorului german de soluții tehnologice și științifice pentru industria biotehnologică Stratec, a investit trei milioane euro în construcția unei clădiri de birouri în Cluj-Napoca, locație unde va funcționa sediul companiei.

Proiectul a fost realizat într-o perioadă de nouă luni, în colaborare cu firmele Con-A (antreprenor general) și Beletage (arhitectură și proiectare).

„Clujul este un centru universitar puternic dezvoltat și are specialiști în inginerie foarte bine pregătiți. Din 2008 până în prezent subsidiara din România a companiei Stratec a avut cea mai rapidă creștere din cadrul grupului, iar competența, munca și rezultatele excelente obținute de colegii noștri au determinat dezvoltarea unei strategii ambițioase de creștere și consolidare a poziției noastre pe plan local”, a declarat Cosmin Călian, general manager al Stratec Biomedical Romania.

Managementul companiei își dorește ca sucursala de la Cluj să devină un puternic centru de cercetare și dezvoltare, care să coopteze specialiști de top în domeniile tehnice și de inginerie. În acest sens, compania a început deja dezvoltarea unor parteneriate cu Universitatea Tehnică și cu Universitatea Babeș-Bolyai.

Compania Stratec, cu un rulaj de circa 147 milioane euro la nivelul anului trecut, a fost înființată în 1979, la Birkenfeld (Germania).

German
Citește articolul precedent:
ŠKODA KODIAQ introduce pe piaţă o nouă gamă de servicii pentru conectivitate

› Odată cu modelul KODIAQ, ŠKODA lansează o nouă gamă de servicii pentru conectivitate › Infotainment Online pentru informaţii şi...

Închide