Hochland România are un nou director general

Credit - © Mihnea Ratte

Erik Hageleit a fost numit, la 1 ianuarie, în funcția de director general al producătorului de brânzeturi Hochland România, lider al pieței locale de profil.

Noul director general al companiei deținute de grupul german Hochland a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor la Universitatea Christian-Albrechts din Kiel, Germania, și vorbește limba germană, engleză, franceză, spaniolă, rusă și română.

Erik Hageleit este un manager cu experiență internațională, ocupând de-a lungul carierei poziții de general management, marketing și vânzări în domeniul FMCG.

Între 2007 și 2012, el a deținut fucția de director general al Beiersdorf România și Moldova.

„Sunt onorat să mă alătur Hochland România ca director general și mă bucur să revin în această țară. Mi-a plăcut să lucrez și să locuiesc în România, e un loc în care am avut prilejul să întâlnesc profesioniști de primă clasă”, a afirmat Hageleit.

Grupul german Hochland, o afacere de familie cu o istorie de 90 de ani, produce toate categoriile majore de brânzeturi. În prezent, Hochland este unul dintre cei mai mari producători de brânzeturi la nivel global, deține 12 unități de producție în șapte țări și are aproximativ 4.400 angajați.

Hochland România a fost înființată în anul 1998, are 300 de angajați și deține două fabrici, la Sighișoara și la Sovata. Portofoliul local cuprinde o gamă largă de sortimente, de la specialități din brânză la brânzeturi tradiționale, principalele categorii de pe piața locală fiind cașcavalul, brânza topită și telemeaua.

German
Citește articolul precedent:
Austriecii de la ALPLA au preluat compania brașoveană Star East Pet

Grupul austriac ALPLA, lider mondial în domeniul ambalajelor de plastic, a preluat integral firma Star East Pet, cu sediul în...

Închide