Holcim România își extinde oferta de retail, venind pe piață cu o gamă completă de soluții

Holcim România își extinde oferta de retail, venind pe piață cu o gamă completă de cimenturi la sac pentru a acoperi toate tipurile de elemente de construcții.

Produsele noii game de ciment la sac au fost concepute pentru a răspunde dinamicii pieței de construcții, ce solicită nevoi și cerințe tot mai specifice care apar în procesul de construire sau renovare a unei locuințe, dar și pentru a răspunde cerințelor de execuție tot mai stringente: estetică, timp cât mai scurt, costuri cât mai mici, rezistență și durabilitate cât mai mari. Industria de construcții din România se află pe un trend ascendent, datorită investițiilor din sectoarele rezidențial și non-rezidențial, evoluție ce este resimțită și pe piața cimentului.

Noua gamă de produse la sac Holcim este formată din: Structo Plus ® 40 kg, Structo Plus ® 20 kg, Structo ® 40kg, ExtraDur 52 40 kg, Tenco ® 40 kg.

Cu noua gamă de produse la sac Holcim, se poate începe construcția unei case de la zero. Cimentul la saci Holcim oferă constructorilor și beneficiarilor sprijin, dar și încredere pe parcursul proiectului de construcție, întrucât noile produse la sac au apărut ca urmare a unor studii complexe demarate de echipele de experți Holcim pe parcursul ultimilor doi ani. Noile cimenturi ajută constructorii să realizeze toate tipurile de elemente de construcție.

Orientarea către client și dorința de a clădi parteneriate durabile ne îndeamnă să inovăm în permanență. Vrem să vedem soluțiile noastre aplicate, în construcții mai rezistente, mai durabile și mai eficiente. De aceea, oferim clienților noștri mai mult decât produse: le oferim încrederea că se pot baza, pe termen lung, pe un partener puternic. Noua gamă de ciment la sac reprezintă una dintre cele mai bune dovezi ale modului în care Holcim Romania înțelege și contribuie la dezvoltarea sectorului construcțiilor: oferim inovație și sustenabilitate în piață prin soluții personalizate și eficiente din punct de vedere financiar”, a declarat Sofiane Benmaghnia, CEO Holcim România.

”Cerințele urgente și tot mai diverse ale beneficiarilor finali fac parte din provocările zilnice. În ultimii ani am derulat mai multe studii de piață, analize și teste aprofundate în laboratoarele noastre și credem că am luat deciziile potrivite pentru contextul actual de piață. Sectorul construcțiilor se află într-un proces de maturizare, în care atât constructorii, cât și consumatorii finali acordă o importanță ridicată calității. Constructorii caută experți care să le eficientizeze activitatea și materiale de construcții performante care să le devină un sprijin în echipă. Iar cimenturile la sac de la Holcim oferă toate aceste garanții și sprijinul necesar pentru succesul proiectelor clienților noștri”, a adăugat Bogdan Dobre, Director Comercial Holcim România.

Noutățile gamei de produse la sac Holcim

 1. Structo® Plus – Performanță în betoane armate

Acum și la 20 de kg!

Structo® Plus, vârful de lance al gamei de cimenturi la sac Holcim, care și-a demonstrat calitățile pe mii de șantiere este disponibil începând de anul acesta și în ambalajul de 20 kg. S-a dovedit că muncitorii din construcții utilizează jumătate din sacul de 40 kg pentru a face o șarjă în mini-betoniere. Noul sac este mai practic și mai ușor de folosit pe șantiere: Un sac = o șarjă!

 • Structuri rezistente
 • Construcții sigure
 • Recomandat de constructori
 1. Structo® – Ciment cu aplicații multiple

Structo® este un ciment de tip CEM II B-LL 32,5R. Extrem de stabil, Structo® este ușor de utilizat în betoane și mortare, dezvoltat special pentru a oferi cea mai bună lucrabilitate posibilă. Clasa de rezistență de 32,5 este aceeași cu cea a cimentului cel mai des folosit în stațiile de betoane.

 • Ciment utilizat în stațiile de betoane
 • Practic, ușor de pus în operă
 • Decofrare rapidă
 • ExtraDur 52 – Performanță în produse prefabricate

ExtraDur 52 este un ciment de tip CEM I 52,5R, dezvoltat pentru producția elementelor și produselor prefabricate, precum și pentru realizarea unor alte tipuri de lucrări ce necesită betoane cu rezistențe inițiale mari la termene scurte.

 • Productivitate mare indiferent de temperatură
 • Durabilitate crescută a produsului
 • Suprafețe excelente
German
Citește articolul precedent:
Gilles Roudy pleacă de la conducerea Metro România, după un mandat de trei ani

Francezul Gilles Roudy și-a încheiat mandatul de director general al retailerului Metro Cash & Carry România, preluat în urmă cu...

Închide