HORNBACH prezintă stilurile primăverii pentru amenajarea locuinţei

4 noi stiluri de amenajare special concepute de Hornbach – Graphic Style, Botanic Spirit, Miami Beach şi The New Chic

Reinventarea spaţiului de locuit aduce o nouă stare de spirit celor care deţin o locuinţă, fie că vorbim de schimbarea unor decoraţiuni, sau chiar o reamenajare integrală. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, propune patru noi stiluri de amenajare care urmează cele mai noi tendinţe în design interior şi pot aduce o schimbare în locuinţă. În plus, orientarea către viaţa în familie şi creşterea valorii propriului cămin se reflectă în noile stiluri, ce pun accent pe calitatea vieţii, confort şi simplitate.

 “Indiferent dacă este vorba de culori noi, în tendinţe, de forme care aduc natura mai aproape de casă sau de texturi deosebite, inspiraţionale, noile stiluri de amenajare pe care le propunem pentru acest sezon au rolul de a aduce o schimbare nu doar în locuinţă, ci şi în starea de spirit. De la preţios şi reconfortant, la libertate şi linişte, cele patru idei produse de noi definesc, de fapt, emoţii”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

 Acesta a mai adăugat că, şi în acest sezon, specialiştii Hornbach au dezvoltat patru idei de amenajare care arată care sunt cele mai noi tendinţe în privinţa culorilor pereţilor, nuanţelor şi texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii care nu trebuie să lipsească din locuinţă, pentru a-i da viaţă.

„Pentru noi este important să identificăm cât mai devreme tendințele viitorului, să le implementăm și să ne punem amprenta asupra lor. Acasă, oamenii ar trebui să se simtă confortabil și să se deconecteze de la viața cotidiană. În acest scop, stilurile de amenajare propuse de Hornbach oferă totul într-o singură soluție: de la tapet, la lămpi și accesorii”, a declarat, la rândul său, Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.

Astfel, pentru acest sezon, Hornbach propune patru stiluri de amenajare care oferă celor ce doresc o renovare a locuinţei o nouă perspectivă şi idei deosebite. Cele patru idei propuse de specialiştii în design ai Hornbach se numesc Graphic Style, Botanic Spirit, Miami Beach şi The New Chic.

„Clienții noștri investesc cu plăcere în propria locuință. Și aici au inclus – ca spațiu de locuit extins – și balconul sau grădina. Pentru a putea conferi mediului o notă personală și confortabilă, oferim clienților noștri, împreună cu stilurile de amenajare, și soluții complete pentru a le putea crea în propria locuinţă”, a declarat Susanne Jäger, membră a Consiliului de Administraţie al Hornbach Baumarkt AG și responsabil în domeniul Merchandising și Management al Calității.

Graphic Style – Geometria, la ea acasă

 Primul stil propus de Hornbach pentru acest sezon, Graphic Style, aduce geometria mai aproape de confortul necesar într-o locuinţă. Linii verticale și orizontale, precum și unghiurile de 90° fac parte din formula de design a acestui stil. Această idee de ambianţă este dominată de nuanţe uni de gri, ce sunt înveselite de accente de culoare precum roşu aprins (Chili Pepper) și albastru (Zenith Blue).

Când vine vorba de texturi, metalul şi lemnul se întâlnesc în decoruri şi mobilier şi, împreună, creează o ambianţă prietenoasă şi tinerească în acelaşi timp. Formele geormetrice nu lipsesc nici ele. Romburi, cercuri, pătrate sau zig-zag-uri sunt cuprinse în micile detalii şi, alături de contrastele puternice, alcătuiesc formula de succes a acestui stil care se potriveşte, astfel, de minune celor pasionaţi de tehnologie.

Botanic Spirit – Acasă, sau în natură?

Natura este elementul care încarcă pozitiv, care oferă o stare de bine şi de libertate. Tocmai acesta este motivul pentru care specialiştii Hornbach propun stilul Botanic Spirit ce duce locuitorii casei în natură.

Culorile proaspete ale frunzelor, ale fructelor, arbuștilor sau stepei, precum și ornamentele cu frunze mari asigură o ambianță naturală. Pereții verzi și modelele de plante contribuie suplimentar la obținerea acestei atmosfere. În mod clar, nuanţele dominante sunt cele inspirate din natură – kaki, forest green și golden moss – dar nu lipsesc nici accentele care sparg orice urmă de monotonie – albastru sau roşu.

Miami Beach – Relaxare şi idilă

Lumea animată și pastelată a apei, nisipului, împreună cu amintirea idilelor de-o vară dau tuturor sentimentul de bucurie pură. Iar stilul Miami Beach are rolul de a transforma locuinţa în acest loc în care vacanţa pare să persiste şi se adresează mai ales tinerilor şi persoanelor ce păstrează anii tinereţii în suflet.

Noua idee de amenajare propusă de Hornbach este desprinsă parcă din anii ’50 datorită modelelor grafice cu buline, palmieri, valuri. Culorile de vară au şi ele rolul de a menţine relaxarea la cote maxime. De la nuanţe de roz flamingo, de azur sau galben, toate susţinute de mult alb, ţin vara permanent în casă.

The New Chic – Farmec şi modestie preţioasă

 Motto-ul stilului The New Chic spune totul! Farmec și modestie prețioasă, culori elegante, materiale strălucitoare și suprafețe perlate alcătuiesc un tot unitar. Nuanțe metalice, covoare albe, carouri elegante și mobilier în tonuri aurii asigură o ambianță opulentă pentru persoanele cu gusturi fine. Nimic nu pare să lipsească dintr-o locuinţă astfel amenajată! Şi cine nu şi-ar dori să trăiască într-o stare permanentă de belşug, în care motto-ul este „Glamour și modestie prețioasă“?

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 1 martie.

Despre Hornbach România

HORNBACH este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar 2014/2015 (data bilanțului: 28 februarie) o cifră de afaceri (netă) de peste 3,5 miliarde de Euro, în creștere cu 6% comparativ cu perioada anterioară.

Fondată   în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 5 generații. În acest moment, concernul deține 153 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

German
Citește articolul precedent:
Nu mai funcționează monologul, în relația cu consumatorul este nevoie de ceva vreme de dialog

BusinessMark şi Cannes Lions Office în România au organizat, pe data de 4 martie 2016, la Hotel Radisson Blu, "The...

Închide